Jede krofne i salate, a ipak je uspela da smrša! Fitnes blogerka je otkrila šta je jedina stvar koju je izbacila iz ishrane!

Američka fitnes blogerka Dželi Devot je svojim fotografijama mnogim devojkama promenila pogled na zdrav režim ishrane. Koliko god želele da smršate, u svakodnevni režim ishrane ćete ubaciti zdrave namirnice, ali one žene koje vole da piju alkohol, neće ga izbaciti.

.

Većina nije svesna šta alkohol radi našem telu, ali kada budete pogledati fotografije ove fitnes blogerke koje je snimila pre i posle primenjivanja dijete, biće vam jasno da alkohol i te kako ume da ugoji.

Dželi nije mnogo korigovala svoju ishranu, već dopušta sebi da jede sve što joj se jede, samo u umerenim količinama. Ona je iz konzumacije izbacila ono najvažnije – alkohol.

"Nemam problem da jedem krofne, a potom salatu. Ne pijem alkohol i najvažnije, naučila sam da se borim sa lošim emocijama i zavolela sam sebe", ističe Dželi za "Metro".

.

Kako kaže, odlučila da odustane od alkoholnih napitaka kada je počela da dobija na težini. Nije samo alkohol bio problem, već kompletan način života koji je išao sa tim – jutarnji mamurluk, glavbolja, ili poteškoća da vežba i hrani se zdravo.

Tri nedelje nije konzumirala alkohol, već je pila samo jednu čašu vikendom i držala se dnevnog plana vežbanja i zdrave ishrane. Tako je postigla trenutne rezultate.

.