Smršala je 29 kg jer je promenila način na koji pije jutarnju kafu! Pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Eli Fišer je retka mlada mama koja se može pohvaliti vitkom linijom. Dugo je mučio šlauf oko struka i nema šta nije probala kako bi ga se rešila. Pronašla je plan, i iako nije verovala da će uspeti, dobila je izvanredan rezultat.

.

Za vreme trudnoće jela je 3 000 kalorija dnevno, i priznaje da je uživala u velikim, masnim i slasnim obrocima. Posle porođaja sve joj je to dosadilo i želela je da kilogrami spadnu.

U januaru 2017. započela je svoju transformaciju.

"Pre porođaja sam imala 56, a sada 60 kilograma. Ali, sada volim svoje telo, lepo mi je, imam više mišića i oblikovana sam baš kako želim", rekla je Eli za portal "Pop Sugar".

Prvi korak je bio da broji kilograme. Pravila je balanse u obrocima. Značilo joj je joj večera bude obilna, ali onda je dan započinjala skromnim doručkom, a ni porcija za ručak nije bila velika.

A post shared by ELY FISHER (@elyfisher) on

.

"Najveća revolucija i promena u mom režimu je bila ta što sam ukinula sve ukuse i dodatke u kafi. Ranije sam pila slatku, sa mlekom, šlagom. Sada pijem samo crnu. Brojala sam kalorije preko dana, a radovala se omiljenoj večeri. Meni je tako uspelo. Moji ciljevi nisu bili nerealni, samo sam želela da vratim devojačku kilažu", ispričala je.

Takođe, u svakodnevicu uvela je i vežbanje u teretani, radeći čučnjeve, skokove, propadanje. Trening je trajao poa sata i tako tri puta nedeljno. Na taj način je izbegla višak kože, što ima većina mladih mama i onih žena koje su na putu mržavljenja.

Eli kaže i da je tokom svoje transformacije prihvatila sebe na pravi način, to je za nju bilo terapeutsko i putovanje osnaživanja.

A post shared by ELY FISHER (@elyfisher) on

.

A post shared by ELY FISHER (@elyfisher) on