Ne krije da jede slatkiše i testo! Kako onda Megan tako dobro izgleda?

Buduća princeza Megan Markal ima savršenu liniju i to kako kaže bez preteranog odricanja. Evo u čemu je tajna...

.

Buduća članica britanske kraljevske porodice Megan Markl nema problema sa slasnim grešnim zalogajima, kao ni sa nekoliko čaša vina, koje kako otvoreno kaže: jednostavno obožava, piše Elle.

Kako onda uspeva da izgleda tako besprekorno?

To nije nikakava tajna, ključna stvar je balansirana ishrana i to ona koja podrazumeva ishranu baziranu na hranljivim biljnim obrocima, sa niskom stopom kalorija, ali visokom kada su u pitanju vlakna.

"Trudim se da tokom nedelje jedem vegansku hranu, ali onda mogu da budem fleksibilnija tokom vikenda. Sve je vezano za balans. Zbog načina na koji vežbam i koliko vežbam, ne želim da se osećam uskraćeno. Nije u pitanju dijeta, niti količina vežbanja, već način života koji je vezan za obe stvari."

Megan jede pomfrit, pije vino i obraduje sebe i ponekim sladoledom tokom nedelje, jer zaista, šta je život bez uživanja u sitnim zadovoljstvima poput doze slatkog tu i tamo?

Idealan dnevni meni Megan Markle izgleda ovako:

Za doručak bi to bio vanila šejk (koji sadrži vitamine, proteine i različite antioksidante) sa smrznutim borovnicama. Za ručak to bi bila salata "Nica" ("salade niçoise", koja se tradicionalno pravi od paradajza, tvrdo kuvanih jaja, maslina i inćuna), koziji sir i malo bageta sa strane, uz čašu rozea. Kada je u pitanju večera, ona idealna u Meganinoj režiji sastojala bi se od morskih plodova i testenine, te negroni koktela kao posebne poslastice za kraj večeri.

Za razliku od Kejt Midlton koja je pred svoje venčanje usvojila ishranu baziranu na namirnicama u kojima je zastupljena niska stopa ugljenih hidrata, a visok nivo proteina, Megan ne može da zamisli ishranu bez ugljenih hidrata.

Izvor: Elle.rs