Imala je 130 kilograma, a sada je skinula čak 52 i izgleda kao avion! Pogledajte je danas - NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Laura je pre četiri godine dostigla svoj vrhunac - imala je skoro 130 kilograma i odlučila je da smrša. Znala je da je ne čeka lagan put, ali je bila rešena da svoj život promeni. I u tome je uspela.

.

Ova devojka danas ima 82 kilograma i kaže da se oseća nikad bolje.

"Učinite sebi uslugu ako planirate da smršate nikada ne zaboravljajte odakle ste počeli. Ne zaboravljajte koliko silno ste želeli promenu. I cenite sebe, zaboravite na hranu i slatkiše", poručila je ne krijući da je njoj bilo izuzetno teško, kao i da je sve moguće kada čovek odluči i reši da postigne. Sada je otvorila i Instagram nalog na kome je prati 243 000 ljudi koji se dive njenoj transformaciji.

Portal "Popsugar" zabeležio je njenu dnevnu rutinu fitnesa koja joj je značajno pomogla da smrša.

"Zaljubila sam se u tegove. To je sve promenilo u meni. Dizanje tegova sam započela i praktikujem ih svaki dan. Satima sam u početku vežbala u teretani, čitala sam dosta o svemu, ishrani, fitnesu. Promenila sam režim ishrane, ali je za mene bilo ključno vežbanje. Tako sam počela mršavljenje, a onda sam u program uključila i ishranu bogatu proteinima", rekla je Laura.

Jede pet do šest obroka, sa dosta zelenog povrća, jaja, piletinu, ribu i šnicle i kaže da je to put koji je pomogao da oslabi 52 kilograma i to bez viška kože.

.