Smršala je 60 kilograma, tako što je jela samo tri zdrave namirnice - pogledajte kako danas izgleda! (FOTO)

Bilo joj je potrebno vreme da se odluči na takav korak.

.

Godinama je vodila borbu sa kilogramima. U jednom periodu života dostigla je čak i 118 kilograma. Nije imala samopouzdanja, a priznaje da su je se i njena deca stidela.

Upoznajte Keli Hogan (37) koja je jednog dana samo prelomila i odlučila da ima vitku liniju. Nakon raznoraznih dijeta od kojih nije videla rezultate, iz ishrane je izbacila ugljene hidrate, piše strani sajt goodhousekeeping.com.

"Svakog dana unosim samo tri namirnice – meso, jaja i sir bez ičega drugog i nema izuzetaka", objašnjava Keli koja danas ima 61 kilogram.

Međutim, nuticionisti se ne slažu sa njenom metodom, koja po njihovom mišljenju nije dobra za celokupno zdravlje, jer "u ovakvoj vrsti ishrane višak belančevina i masnoća dovodi do toga da metabolizam prekomerno proizvodi ketona, spojeva koji mogu da oštete bubrege, živce, jetru i druge organe".

Za sada, Keli dobro podnosi svoju težinu i nema nikakvih posledica od mršavljenja. Savetujemo vam ipak da se pre primenjivanja svake dijete, prvo konsultujete sa svojim lekarom ili nutricionistom.

.