Verujete u OVE MITOVE O TRUDNOĆi, a ginekolozi vam sad otkrivaju šta je zapravo istina!

Ne postoji osoba koja se u trenutku očajanja bar jednom nije pozvala na pretraživanje na Internetu. Najčešće zbog straha od odlaska lekaru, mnogi za svoj potencijalni zdravstveni problem informacije traže na Guglu.

.

Sada imate priliku da saznate najčešće mitove koje ste pročitali na Internetu, a ginekolozi se sa tim nipošto ne slažu!

Najčešće korišćen oblik zaštite je “metoda izvlačenja”

Ginekolozi su vrlo jasni po pitanju ovoga – prvo i osnovno, izvlačenje penisa nije metoda zaštite ni od čega! Niste zaštićene od polnih bolesti, niti od trudnoće, jer muškarci I pre orgazma ispuštaju tečnost koja sadrži spermatozoide, tako da i u ovom slučaju možete ostati u drugom stanju.

Malo krvarenja može značiti da ste u drugom stanju

Iako se savetuje često praćenje promena u vašem telu, malo krvarenja ne znači da ste u drugom stanju ili da kontracepcija ne deluje. To se može dogoditi I zbog privikavanja na novu koncentraciju koja može trajati i po nekoliko meseci. Takođe, možete iscureti ako zaboravite da popijete tabletu. Ali, ako krvarenje doživljavate često, a pijete pilule, svakako vam savetujemo odlazak ginekologu, piše miss7.24sata.hr.

Ne možete da zatrudnite odmah posle prestanka konzumiranja anti-bebi pilulama

Većina žena upravo misli da ne mogu da ostanu u drugom stanju odmah posle prestanka konzuumiranja pilula, već je za to potrebno određeno vreme, a potvrdne informacije nalaze i na Internetu. Lekari tvrde da možete!

Setite se samo onih žena koje su ostale u drugom stanju, samo zato što su jednom zaboravile da popiju pilulu.