Imala je 125 kilograma, sada se prepolovila! Koristila je jedan psihološki trik, a pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Mršavljenje je samo po sebi iscrpljujuće čak i za one koji su privrženi zdravoj ishrani i navikama, a nakon skidanja viška kilograma, život se skroz menja.

.

Kristina Karter je najviše imala 125 kilograma, sve dok jednog jutra više nije mogla da se gleda u ogledalu. Odlučila je da ugradi želudačni baj-pas.

Pored toga što je hirurški zategla obešenu kožu na stomaku nakon izgubljenih kilograma i odlučila se na silikonske umetke u grudima, morala je mnogo toga da promeni u svojoj psihi kako bi održala svoje novo telo i kako se ne bi vratila gojaznosti, prenosi portal Popšugar.

Sa svojim brojnim pratiocima na Instagramu, podelila je životno iskustvo, te usponima i padovima koji su je doveli do željenog tela.

Tamo je napisala kako je u vreme snimanja "pre" i "posle" fotki jednako volela hranu, ukus joj je bio jednako dobar i neodoljiv, ali ono što je promenila u percepciji iste je to što je počela da razmišlja o onome što jede.

.

.

"Pre sam živela od obroka do obroka. Doslovce sam razmišljala za vreme jednog obroka što ću jesti za sledeći. No, naučila sam kako uživaju u novim stvarima povezanim uz ishranu. Shvatila sam da volim kuvati i svaki dan sam pronalazila nove načine kako napraviti obroke s manje ugljenih hidrata i šećera, koji će biti ukusni, ali me neće udaljavati od mog cilja. Prestala sam da se prejedam i pronašla sam nove načine kako izrazim svoja osećanja", napisala je na svom profilu.

Iako naglašava da mrzi da vežba, ona je pronašla načine kako se osloboditi stresa, poput sviranja klavira i vežbe.

Kristina je ostala ista osoba iznutra, ali za njenu fizičku i emocionalnu transformaciju zaslužan je teški rad.

Objašnjava koliko je važno pronaći nove načine oslobađanja od stresa i dobro se osećati bez pribegavanja hrani i prejedavanju.

"Bilo je potrebno vreme da shvatim da se zbog loše hrane na minut osećam dobro, ali posle slede posledice", zaključuje Kristina.

Objašnjava koliko je važno pronaći nove načine oslobađanja od stresa i dobro se osećati bez pribegavanja hrani i prejedanju, piše espreso.rs.

.

Pratite nas i na Viberu!