Ovo su navike žena koje imaju vitko telo, ali se ne odriču ni hleba ni slatkiša

Francuskinje su mahom mršave i vitke, a malo koju možete videti da ne jede hleb ili slatkiše. Sada su odlučile da (očajnim) ženama otkriju tajne njhovog vrhunskog izgleda.

.

Hleb i testenina, ali u umerenim količinama

Francuskinje jednostavno uživaju u hrani. Nikad se ne odriču peciva, hleba i raznoraznog testa, ali jedino što ga unose umanjim količinama, nego što bi one volele. One vole lagane i male porcije hrane.

Mnogo jogurta

Kad god osete glad, Francuskinje će odmah posegnuti za jogurtom. Obično pojedu jedan ili dva jogurta dnevno i to najčešće za doručak, pogotovo ako su prethodnu veče jele više nego što je trebalo.

Obroci u određeno vreme

One jedu tri puta i obično ništa ne jedu između njih. Ponekad uzmu voće ili čašu jogurta.

Uvek jedu u društvu

Ne samo u porodici, već i sa kolegama na poslu.  Studije su pokazale da Francuzi 80 odsto obroka jedu u društvu, a poznato je da kada jedemo u društvu, pojedemo manje jer imamo potrebu da se kontrolišemo.

Ne jedu sa nogu

U Francuskoj nećete videti ljude kako (užurbano) hodaju i jedu. Kada je reč o hrani, oni ne vole multitasking. Kada jedu, samo jedu, ne posvećujući se drugim stvarima. I radije će trpeti glad, nego da pojedu nešto “na brzaka”. Takođe, sušta suprotnost su od nas – nemaju običaj da jedu ispred televizora ili za radnim stolom, piše zadovoljna.hr.

Pratite nas i na Viberu!