Zdravlje

SMRŠAO JE 45 KILOGRAMA, samo zahvaljujući onome što je svakog jutra dodavao u KAFU!

Kafa je neizostavni jutarnji napitak većine ljudi koji osim što ih razbuđuje, može biti veliki saveznik u fazi mršavljenja. Ona je dobar diuretic, a ukoliko joj dodate samo jedan sastojak, dobićete pravi eliksir za mršavljenje.
12.01.2018. - 14:00h

Multimilioner Dejv Asprej otkrio je da je uz pomoć samo jednog sastojka koji je dodavao u kafu smršao 45 kilograma! Tajna je u dobrim mastima koje će sprečiti da se vaš organizam oseća iscrpljeno i gladno.

Na ideju da doda masti u svoju kafu došao je tokom putovanja na Tibet 2004. godine kada mu je lokalno stanovništvo dalo puter od mleka jaka kako bi povratio svoju energiju boravkom na visokoj nadmorskoj visini.

Nakon godina istraživanja došao je do svog recepta za dobru kafu. Nakon što skuvate kafu dodajte u nju 1 do 2 kašičice maslinovog ulja, neslanog putera ili topljenu mast. Ukoliko ovu tečnost mutite u blenderu 20-30 sekundi dobićete kremasti latte, piše cafe.ba.

“Kada pomešate kvalitetnu kafu sa pravim mastima, dobićete neverovatan napitak koji će vam smanjiti glad i žudnju za slatkišima, razbistriti mozak i pomoći vam da smršate dok dobijate na mišićnoj masi. Takođe, povećava vam se fokus i sposobnosti”, napisao je Dejv na svom blogu.

Ukoliko ovakvu kafu popijete ujutru stabilizovaćete šećer u krvi i smanjiti žudnju za slatkišima, piše Daily star. Za još bolji efekat dodajte još neki antioksidant za efekat detoksikacije. Šafran i vanila su idealan izbor koji će pojačati ukus i imaju dobro utiču na zdravlje.

Pratite nas i na Viber-u!