Majka troje dece TRANSFORMISALA SVOJE TELO! Jede samo tri namirnice i već je smršala 60 kilograma!

Smršala je čak 60 kilograma i za to su zaslužne samo tri namirnice!

.

Keli Hogan ima 37 godina, a u svojoj najdebljoj fazi brojala je 118 kilograma. Najviše je krivila tri trudnoće, ali došao je trenutak kada ni time više nije mogla da se opravdava.

Rešenje je videla u ishrani bez ugljenih hidrata, smanjujući dnevni meni na tri namirnice – meso, jaja i sir.

Svi u njenoj kući jedu ugljene hidrate, što joj još teže pada da ih se odrekne. Ponekad najviše žudi za maslacem od kikirikija, dok joj slatkiši uopšte ne nedostaju.

Kako priča za Daily Mail, nagomilavanje kilograma počelo je još u srednjoj školi, od kada je non-stop bila na raznoraznim dijetama, ali nijedna nije urodila plodom.

Dijeta bazirana samo na mesu, jajima i siru dovodi do toga da metabolizam proizvodi ketona koji oštećuje bubrege, nerve, jetru i druge organe. Keli je znala, da je što duže traje na toj dijeti, oštećenja će biti veća. Stoga je odlučila da u svakodnevnu ishranu ubaci i ribu. To ništa nije remetilo, jer je poslednjih 20 kilograma izgubila baš na ovom režimu ishrane.

“Više nisam gladna i ne brojim kalorije. Ne vežbam nešto preterano i nemam problema sa kilogramima”, rekla je Keli za Daily Mail.

Pratite nas i na Viberu!