Ako vas za vreme menstruacije boli LEVI JAJNIK, vi ste onda blokirana žena!

Fizička bol je dokaz da u nekom delu organizma ne protiče dovoljno kiseonika, koliko bi trebalo za normalno funkcionisanje. Kada govorimo o menstrualnom bolu, on može biti patološki ili energetski.

.

U prvom slučaju bol je izazvana postojećom bolešću unutar reproduktivnog trakta, što se dokazuje na osnovu ultrazvuka, papa testa i ostalih metoda u medicini. Međutim, kod većine žena koje pate od simptoma PMS, bol nije posledica fizičke bolesti.

Slab dotok energija u određene delove reproduktivnog trakta uzrokuje i slabo prokrvarenje, što se ne može utvrditi ultrazvučnim putem. Svaki deo reproduktivnog trakta povezan je s nekim delom naše ličnosti. Bol koji osećamo za vreme menstruacije jeste posledica narušenog balansa u nekom delu naše ličnosti.

Ukoliko osećamo bol koja je koncentrisana više u području levog jajnika, imamo problem sa svojom ženskom stranom. Bol koja je koncentrisana više u području desnog jajnika upućuje na disbalans ‘muških’ energija u nama. Svaka osoba, bez obzira na pol, poseduje svoju mušku i žensku stranu.

Levi jajnik

Prava mudrost levoga jajnika svodi se na ovu rečenicu: Hajde da se okupam, maštarim, budem bezvremena, ili se sredim ni zbog čega drugoga do uživanja u tome… To znači da pravo žensko u nama prirodno teži da bude sređeno. Nisu nam potrebni svedoci naše doteranosti, mi to prirodno činimo zato što smo princeze.

Za jedno žensko je od presudnog značaja da joj je levi jajnik ‘odblokiran’. Zato što pravo žensko u nama na neki način ‘živi’ u levom jajniku. Iz levoga jajnika dobijamo pravu životnu energiju, kreativnost, životnu moć i silu. Energije levoga jajnika moraju biti odblokirane kako bismo mogle živeti punim životom. Blokada levoga jajnika uzrokuje svaku nemoć, bezvoljnost, depresiju, mrtvilo, umor i životne probleme, piše aura.ba.

Ukoliko nas boli levi jajnik u toku menstruacije, to znači da blokiramo jedan deo ‘žene u sebi’. To može biti posledica odgajanja i kulturnih prilika, što se najčešće dešava. Ili smo mi iz nekog razloga jednostavno odlučile da blokiramo jedan deo ‘žene u sebi’.

Koliko god se vi ne osećale ženstveno, morate se naterati da u sebi negujete tu “žensku stranu”, a to ćete postići psihijatrijskim putem, meditativnim tehnikama, vizualizacijom itd. Jednostavno dozvolite ženi u sebi da diše, živi i da se razvija.

Pratite nas i na Viberu!