Pet kilograma manje za 15 dana

Ova 15-dnevna dijeta smanjuje apsorpciju masnoća na prirodan način, pa se višak kilograma topi, a koža postaje baršunasto lepa i glatka

.

Imate višak kilograma, a muče vas i tegobe s probavom ili nečistom kožom? Ova 15-dnevna dijeta smanjuje apsorpciju masnoća na prirodan način, pa se višak kilograma topi, a koža postaje baršunasto lepa i glatka. Zbog manjeg unosa ugljenih hidrata, smanjuje se mišićna masa, pa bi bilo dobro da se bavite nekom fizičkom aktivnošću, poput fitnesa, trčanja, biciklizma, plivanja ili jednostavno hodanja. Hranu nemojte previše da solite, a meso i kuvano povrće možete da začinite sušenim začinom od povrća bez aditiva. Ujutru možete da popijete šolju kafe ili čaja, ali bez šećera. Ukoliko namirnice unosite po tačnom redosledu, posle pet dana možete da izgubite do dva kilograma. Tada, prekinite dijetu i dva dana jedite normalno ali umereno, a zatim ponovite dijetu i tako tri puta po pet dana - ukupno 15 dana.

Pratite nas i na Viberu!

JELOVNIK ZA PET DANA

PONEDELjAK

Doručak: pomorandža, dva dvopeka, kafa ili čaj

Ručak: jabuka, kuvano jaje, kiselo mleko

Večera: dva paradajza ili 2 dl pirea od paradajza, krastavac, dvopek

UTORAK

Doručak: kruška, dva dvopeka, kafa ili čaj.

Ručak: pomorandža, jaje, kiselo mleko, dva dvopeka

Večera: 250 g barenog oslića, paradajz ili 1 dl pirea od paradajza, dvopek.

SREDA

Doručak: pomorandža, dva dvopeka, kafa ili čaj

Ručak: pomorandža, kuvano jaje, kiselo mleko, zelena salata začinjena sokom od limuna

Večera: 250 g barenog pilećeg filea, pomorandža, dvopek, čaj

ČETVRTAK

Doručak: kruška, 2 dvopeka, kafa ili čaj.

Ručak: 125 g mladog sira, može i mocarela, paradajz, dvopek

Večera: 250 g barenog oslića, dva paradajza ili 2 dl pirea od paradajza, jabuka, dvopek

PETAK

Doručak: pomorandža, dva dvopeka, kafa ili čaj

Ručak: 200 g barenog pilećeg filea ili oslića, paradajz, dvopek

Večera: 250 g barene šargarepe, bareno jaje, paradajz

SAVET PLUS

Kad dođete do težine koju ste želeli, održavajte je tako što ćete svakog ponedeljka konzumirati ove namirnice:

Doručak: limunada bez šećera

Ručak: bareno jaje, dvopek, paradajz, jabuka

Večera: dvopek, paradajz, bareno jaje (samo belance)

Izvor: novosti