Zdravlje

Posle tri porođaja bila je nesrećna, a onda je odlučila da smrša! Skinula je 60 kg, pogledajte je danas... (FOTO)

Sa njenim problemom će se poistovetiti mnoge žene, a možda će neke njena životna priča I inspirisati na bolje promene.
24.10.2017. - 16:00h

A post shared by Maggie (@jaeatleta) on

Pratite nas i na Viberu!

Četiri meseca nakon rođenja trećeg deteta Megi Fero se osećala odvratno u sopstvenoj koži. Nije bila zadovoljna svojim telom nakon porođaja, i znala je da se nešto mora promeniti!  

"Prvo što moram reći je kako nikad nisam mislila da ću vežbati bez prestanka ovoliko dugo. Čak više dve godine. Više puta sam pokušala da sebi stvorim tu naviku , ali fizička aktivnost se nikako nije našla na mojoj listi dnevnih obaveza”, počinje priču Megi.

Jedno jutro je ustala i odlučila da se promeni. Unajmila je popularnu Kajli Icines koja je sa njom počela da vežba svakakve vežbe, tri do pet puta nedeljno. Usput, morala je da pazi i na ishranu, pogotovo da se drži podalje od slatkiša.

"Naučila sam se disciplini. Tek kada sam počela da budem dobra prema sebi, rezultati su se videli. Nadam se da ću svojim objavama i savetima na Instagramu inspirisati one sa istim problemom”.

A post shared by Maggie (@jaeatleta) on

A post shared by Maggie (@jaeatleta) on

"Kad god pogledam ove fotke moje transformacije, jedva se prepoznam. Volela bih da mogu da kažem da sam uspela od prve u svom naumu, ali nisam. Odustala sam. I to dva puta. Većinom jer nisam odmah videla željene rezultate, a delom i jer nisam bila posvećena u potpunosti. Ali znate šta, probala sam još jednom i ovaj sam puta zaista uspela. Ne brinite oko toga koliko puta niste uspeli. Gleda se onaj put kada uspete.”

Izvor: Pop Sugar