Ispovest Simone:Skinula 80 kg za manje od godinu, pogledajte kako danas izgleda!

Mlada Simona Pretsčerer odlučila je da sa čitavim svetom podeli svoju neverovatnu transformaciju. Na "putu ka zdravlju", kako takođe naziva i svoju Fejsbuk stranicu, ona objašnjava kako joj je bilo teško da ode da izbaci smeće zbog njene težine, a sada se to drastično promenilo.

.

Simoni Pretsčerer (24) su i najlakši kućni poslovi zadavali velike muke, te se bukvalno prepolovila za 11 meseci odlučivši da promeni svoj život! Svoju transformaciju je pokazala na Fejsbuku gde je na kraju šokirala ljude fotografijama svog stomaka koji je zapravo naborana koža preostala nakon što je salo nestalo...

Ona sada skuplja 20 000 dolara kako bi plastičnom operacijom odstranila taj višak.

"Ranije sam uvek koristila izgovore poput 'previše sam zauzeta da vežbam i hranim se zdravo' ali zapravo sam bila lenja i nespremna", napisala je Simona na Fejsbuku.

.

Tako je Simona počela da ustaje svako jutro u pet sati kako bi vežbala, a veliki napor koji je uložila se isplatio. Sa 169 smršala je na 85 kilograma, a razlog za to nije bio zdravstvene prirode već činjenica da joj je veliki napor bio i izbacivanje đubreta. Ona priznaje da je do tada jela grickalice, čokolade i pila je alkohol. Put ka vitkoj figuri je bio trnovit i težak, pogotovo što sam bila lenja da, sve što ne valja, promenim.

Simona je dokumentovala svoj napredak u mršavljenju i fotografije objavljivala na Fejsbuku, a posebno se obradovala kada je uspela da prepolovi težinu. Međutim, počeli su da se javljaju skeptici koji su posumnjali u njen uspeh i nazivali je "lažovom".

Da bi im svima pokazala i dokazala svoje, Simona je postavila fotografije koje pokazuju i kako izgleda njen stomak, tačnije koža presotala na stomaku posle gubitka sala.

"Nije mi jasno zašto me je svaki komentar o tome da sam lažov i prevarant rasplakao i mnogo više nego što bi trebalo. Zbog toga sam satima plakala i razmišljala da li da podelim moju priču sa drugima, pa sam objavila fotografije koje pokazuju najtežu stvar koju sam ikada uradila u životu", požalila se Simona koja trenutno skuplja novac za uklanjanje viška kože posle mršavljenja. I već je sakupila 2 000 od ukupno 20 000 koliko joj je potrebno za operaciju.

.

Pratite nas i na Viberu!