Za ČVRSTU i ZATEGNUTU zadnjicu ne treba da radite naporne vežbe, već samo OVO!

Velike grudi, male čvrste grudi, ravan stomak, zaobljena i čvrsta guza… San su svakog muškarca, ali i svake žene! Kako se bliže hladniji dani, sve vam je teže da se pokrete, izađete iz kuće i odete u teretanu na trening. Ako ste baš takav tip, ne brinite! Do vitke linije možete doći i bez napornog vežbanja i to u svom domu.

.

TEČNOST

Pijte mnogo tečnosti. Najmanje dve litre dnevno i to isključivo obične vode. Voda podstiče detoksikaciju tela, a ako vam je baš mrsko da je pijete samu, u čašu dodajte nekoliko kapi limuna ili listić nane.

Takođe, važno je tuširati se naizmenično hladnom pa toplom vodom, kako biste podstakli cirkulaciju. Tako da nakon tople, zadnjicu i butine istuširajte i izmasirajte hladnom vodom. 

PUŠ-AP PANTALONE

Svaka žena ima drugačiji oblik zadnjice, a neke imaju slabije vezivno tkivo ili celulit – što je potpuno normalno. S odgovarajućim pantalonama možete to optički popraviti. Tkanina pantalona ne sme biti pretanka ili previše elastična. Vredi jednostavno pravilo: što je čvršći materijal, to je čvršća zadnjica. Postoje takozvane puš-ap farmerke koje su namenjene upravo "oblikovanju“, piše miss7.24sata.hr.

OBLOZI OD TALOGA KAFE

Od taloga turske kafe možete napraviti odlični anticelulitni oblog, koji će omekšati kožu, ali je i zategnuti. Treba samo da pomešate talog kafe sa dve kašike maslinovog ulja i jednom kašikom soka od limuna i dobijenu smesu nanesite na zadnjicu i bedra. Zatim, delove tela obmotajte folijom i ostavite da deluje 30-ak minuta. Koža će odmah na dodir biti glatka i zategnutija jer kofein podstiče cirkulaciju. 

Pratite nas i na Viberu!