Ispovest žene sa rakom dojke: Primetila sam ovaj simptom, a može ga videti svaka žena!

Ona je majka troje dece i pravi je borac! Kada je saznala da boluje od raka dojke, tu je počela njena životna borba, a kada ju je iznela do kraja, odlučila je da sa drugim ženama podeli iskustvo koje svakog može zadesiti.

.

Šeri Rods je zahvaljujući jednom simptomu sasvim slučajno saznala da ima zloćutnu bolest. Iako je u većini slučajeva glavni simptom raka dojke izraslina, kod Šeri je slučaj bio drugačiji.

Njoj se pojavilo udubljenje sa strane na desnoj dojki, a srećom nije ga zanemarila već je odmah zakazala lekarski pregled.

.

"Juče mi je dijagnostikovan rak dojke. Bila sam u potpunom šoku pošto je ovo udubljenje na slici bio jedini simptom koji sam imala. Primetila sam ga krajem juna i otišla kod lekara opšte prakse koji me je uputio na kliniku. Otišla sam na pregled, odnosno na skeniranje. Otkriveno je prisustvo neke mase, što je mamogram i potvrdio. Nisam bila previše zabrinuta pošto nisam imala nikakve izrasline, ali, nažalost, ispostavilo se da imam rak dojke. Molim vas, redovno proveravajte grudi i ne ignorišite ako primetite bilo šta čudno. Da i sama nisam videla sličnu sliku na društvenim mrežama, ne bih znala da udubljenje može biti simptom raka. Molim vas, podelite objavu i širite svet”, napisala je ova hrabra žena na Fejsbuku pored fotografije svog tela.

Pratite nas i na Viberu!