Ako želite da izgledate kao Džesika Alba, ovo su koraci kako da smanjite struk za 30 cm!

Da li možete verovati da je ova mlada glumica u jednom periodu svog života imala višak kilograma i bila nezadovoljna svojim telom? I slavni su obični ljudi kojima se desi period da se opuste, naročito nakon porođaja ili neke teške bolesti. Međutim, sve te slavne ličnosti imaju jednu veliku prednost, a to je dovoljno novca da plate najbolje lične trenere koji im pomognu u gubljenju kilograma vrlo lako i brzo.

.

To nije slučaj sa Džesikom Albom i njenim ličnim trenerom. Keli je poznati fitnes trener, ali isto i jedna od retkih koja voli da deli savete i načine na koji pomaže poznatima da smršaju sa celim svetom.

Tako je odlučila da podeli sa nama nekoliko trikova koje je koristila njena klijentkinja Džesika Alba, a koji mogu da pomognu mnogim ženama koje imaju problem sa viškom kilograma...

Doručak: idealno vreme za smoothie!

Pravljenjem bogatog i zdravog smutija za doručak ćete napuniti svoje telo bogatim nutrijentima, dati mu dovoljno energije za početak dana i izdržati bez gladovanja do ručka. Napravite zeleni smuti sa malo proteinskog praha, avokadom, čia semenom, spanaćem i bademovim mlekom i videćete kako će vam se organizam, ali i telo menjati.

Poštujte bitnu “četvorku”

Ovo je vaša karta za idealnu ishranu. Potrudite se da vaš tanjir bude bogat sa četiri stvari: proteinima, zdravim mastima, vlaknima i zelenišom. U kombinaciji, regulisaće oko 8 hormona gladi i izbalansirati nivo šećera u krvi.

Krećite se

Keli stalno pitaju koje su najbolje vežbe za sagorevanje masti i gubljenje kilograma, a njen odgovor je: “Radite šta god volite, što vas čini srećnim i u čemu ćete imati neku rutinu koju nećete preskakati.” Konzistentnost je najveći faktor kada kreirate svoju fitnes rutinu, tako da obratite pažnju na tip treninga na koji želite da idete.

Takođe treba da zapamtite da ovde ciljate ka sreći i zadovoljstvu, a ne ka preteranom vežbanju koje će vas deprimirati i terati vas da prekidate svoju fitnes rutinu jer je preteška za vas, piše zenskimazain.rs.


Pratite nas i na Viberu!

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on