Smršala je i dovela figuru do savršenstva, a potom ostavila supruga i dete zbog jedne stvari! Pogledajte je danas!

Anđela Krikmor je 36-godišnjakinja iz Londona koja godinama vodi bitku sa viškom kilograma. Visoka je 154 centimetra i teška 82 kilograma, pa su joj lekari savetovali da se okrene zdravom načinu života, u suprotnom joj prete ozbiljni zdravstveni problemi.

.

.

Pratite nas i na Viberu!

Poreklom je iz Brazila i dok se nije preselila u London nije imala sličnih problema.

"Imala sam malo više kilograma, ali nije mi smetalo. Sebe sam smatrala lepom ženom. Ali, nakon što je jedna prijateljica uspešno ispoštovala zdrav režim ishrane, rešila sam i ja da pokušam“, priznaje Anđela.

Prvo je držala dijetu – na svaka tri sata jela je manje i zdrave obroke, te je tako skinula pet kilograma. Kasnije je poželela da vežba, ali ju je bilo sramota da se pojavi u teratani.

"Svakog dana sam šetala sat vremena, bila kiša, sneg ili sunce. Kako su kilogrami odlazili, bila sam lakša pa sam počela i da džogiram. Onda, kada sam osam meseci kasnije još smršala, ohrabrila sam se da krenem i u teretanu", priznaje.

.

Potpuno je promenila životni stil, sa kojim se njen suprug i sin nisu slagali.

"Moja porodica nije htela da prihvati zdrav režim ishrane, čak nisu hteli ni da mi prave društvo u šetnji. Zato sam prestala da im kuvam, jer sam morala da zaštitim sebe i svoj napredak“, ispoveda se Anđela.

.

.

"Htela sam da šetam, planinarim, kampujem, družim se, sve ono što nisam radila dok sam bila zarobljena ispred televizora koga više nisam ni gledala", kaže Anđela i dodaje da su njeni ciljevi postali previše različiti u odnosu na ciljeve njene porodice. Posle devet godina braka podnela zahtev za razvod.

"Sada sam srećnija nego ikad, i radim kao fitnes trener i nutricionista. Želim da i drugima pomognem da izgledaju kao i ja", zaključuje Anđela.

Izvor: Daily Mail