Nekada je imala 100 kilograma, a danas je vitka i bez sala! Iz ishrane je izbacila samo OVO i prepolovila se!

Dona Dokerti se godinama borila sa viškom kilograma, a u jednom momentu imala je čak 100 kilograma. Za to su bili krivi gazirani sokovi i brza hrana, pa je odlučila da ih konačno izbaci iz svakodnedne ishrane.

.

"U 20-im živela sam samo na brzoj hrani, slatkišima i na sokovima prepunih šećera. Nisam imala predstavu kako to utiče na moje zdravlje“, priznala je ova tridesetjednogodišnjakinja.

Činjenica da ima 100 kilograma ju je užasavala, pa je 2013. odlučila da se konačno pozabavi skidanjem kilograma. Prvo što je uradila, izbacila je svu nezdravu hranu iz kuće.

"Znala sam da mi je potrebna velika promena i da ne mogu više da čekam. Zato sam izbacila sve nezdrave namirnice iz svog života i krenula da treniram. Kada je mom ocu dijagnoziran dijabetes, dobro sam se upoznala sa svim opasnostima šećera i to je dodatno olakšalo moju odluku da ga izbacim iz života”, dodala je ona.

Zatim, angažovala je ličnog trenera sa kojim je pet puta nedeljno intenzivno vežbala.

.

"Imala sam ozbiljne kardio i vežbe sa tegovima. Za godinu dana izgubila sam skoro 40 kilograma. Nisam mogla da verujem koliko dobro izgledam i osećam se”, priznala je Dona.

Slatkiše je zamenila zdravim alternativama i šećer je skroz izbacila iz upotrebe.

Sada se oseća zadovoljno, jer danas ima samo 45 kilograma. Svima koji žele da smršaju savetuje da se ne izgladnjuju, već je dovoljno da se iz menija izbaci samo nezdrava hrana.

Pratite nas i na Viberu!

Izvor: Daily Mail