Jela je sve što je htela, a smršala čak 12 kilograma - sve uz pomoć ovih osam trikova

Nije se mnogo mučila u odricanju svojih omljenih namirnica, već se potrudila da joj ishrana bude šarenolika i ukusna. Evo šta je uradila!

.

Dugogodišnja i uspešna borba protiv raka dojke je Miu Ruso Stern naučila da ceni svoje zdravlje. Bila je prinuđena da promeni životne navike i režim ishrane, a to je neplanirano rezultiralo i gubitku kilograma. Uspela je da smrša čak 12 kilograma.

„Jela sam više nego ikad, obožavala to što jedem, a višak kilograma se topio. Imala sam mnogo energije, redovnu probavu, dobro sam spavala i koža mi je blistala. Osećala sam se kao da sam našla izvor večne mladosti“, objasnila je Mia i odlučila da oda neke trikove i tako pomogne svima koji žele da smršaju.

#greenjuice #organicallythin #wellness #cancerfighter #weightloss finally unpacked the juicer!

A photo posted by Mia Russo Stern (@miarussostern) on

.

1. Započnite dan šoljom tople vode sa malo limuna. Taj jednostavan napitak garantovano pokreće probavu.

2. Redovno hidrirajte svoje telo tokom dana. Uz drugu tečnost dnevno popijte barem litru i po vode kako biste isterali toksine iz tela.

3. Četiri puta nedeljno, započnite dan sa zelenim smutijem po svom izboru. Na ovaj način unećete potrebne nutrijente u telo na samom početku dana.

4. Proteine jedite u kombinaciji sa zelenim povrćem. Uz pečenu piletinu i grilovani losos kombinujte brokoli ili kelj, a kuvana jaja jedite uz salatu od svežeg spanaća ili rukole.

5. Dnevno pojedite dve šake koštunjavog voća i semenki. Ove namirnice sjajan su izvor nutrijenata, a ujedno služe kao zdrava grickalica.

6. Jedite što više supica sa povrćem. Ako nemate vremena za svakodnevno kuvanje, nedeljom možete napraviti bistru supu od povrća. Važno je da sve vreme stoji u frižideru.

#raw #vegan #matthewkenneyculinary #matthewkenney #organicallythin #wellness #cancerfighter

A photo posted by Mia Russo Stern (@miarussostern) on

.

7. Nahranite organizam biljnim proteinima. Pasulj, mahune, leblebije, sočivo, bob, heljda, i avokado samo su neki od bogatih izvora biljnih proteina.

8. Svaki dan provedite barem 15 minuta u povezivanju s prirodom. Izađite i prošetajte obližnjim parkom, duboko dišite, posmatrajte svet oko sebe. Na taj način umirićete svoj um i napuniti se pozitivnom energijom.

Zlatna pravila za topljenje kilograma

Izvor: zadovoljna.hr/lepota&zdravlje