ŽIRAFA, PANDA, PUDLICA BOJE DUGE: Ovakve transformacije pasa do sada niste videli; Grumer ponosan - "Psi su mi spasili život!"

Gabrijel Feitosa živi u Kaliforniji. Već skoro 18 godina se bavi šišanjem i sređivanjem pasa. Svoj posao radi sa toliko ljubavi da svi koji vide njegove kreacije ostaju bez daha.

Foto: Instagram / gabrielfeitosagroomer
Foto: Instagram / gabrielfeitosagroomer
.

Naime, on je odlučio da sa svojim pratiocima na Tik Toku i Instagramu podeli rezultat svog rada.
Veliku popularnost na društvenim mrežama dobio je kada je pokazao kako je od jedne pudle uspeo da "napravi" žirafu. I to nije sve.

Na vlasnicima je samo da dođu i da kažu kako žele da njihov ljubimac izgleda, a onda je sve u rukama ovog kreativnog grumera. Neki psi su po izboru vlasnika dobili izgled pande, drugi su dobili zebrine pruge, treći su ofarbani u boju duge.

Ponosni grumer fotografije svog rada nesebično deli sa ljudima na društvenim mrežama. Vrlo brzo njegovi nalozi postali su viralni i oni sad imaju na desetine hiljada pregleda. Takođe, komentari na njegov rad bili su brojni, a najveći broj njih hvalio je umeće ovog momka.

On je rekao da uživa u svom poslu, jer najviše na svetu voli pse.

- Psi su me sačuvali od toga da svoje vreme provodim na ulici i spasili me brojnih problema - rekao je Feitosa za Nypost.

- Slobodno mogu da kažem da su psi spasili moj život" - dodao je on.