ZGODNI ROBIJAŠ - Britanac postao poznat zbog fotografije hapšenja

Džonatan Kejhl (37) iz Jorkšira u Velikoj Britaniji proslavio se na internetu nakon što je policija objavila njegovu fotografiju na društvenoj mreži Fejsbuk.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Naime, on je uhapšen u februaru, jer je prekršio svoju uslovnu kaznu. Bio je u zatvoru zbog niza provala, a puštanje iz zatvora je podrazumevalo uslovnu kaznu.

Policajci su njegovu fotografiju obavili kako bi upozorili građane na njega, ali dogodilo se nešto što niko nije očekivao - usledila je lavina komentara, uglavnom od žena, u kojima je hvaljen njegov privlačan izgled. Pojedini korisnici su mu čak nudili i pomoć, kao i mogućnost da se "sakrije od policije ispod njihovih kreveta".

Džonatan je nažalost ponovo uhapšen i osuđen na 21 mesec zatvora, zbog agresivne vožnje koja je rezultirala povredom dvojice policajaca.

Kejhil ima 46 prethodnih osuda za 131 prekršaj, uključujući 14 za vožnju sa zabranom, 15 zbog vožnje bez isprava i jednu za vožnju u alkoholisanom stanju, rečeno je na sudu, prenosi Lad Bible.

Podsetimo, najpoznatiji "zgodni robijaš", Džeremi Miks, proslavio se 2014. godine na isti način, a odmah po puštanju iz zatvora počeo je da se bavi modelingom.

Njegov instagram profil možete pogledati OVDE.