Žena rođena sa dve vagine: Jednu koristim u privatne, drugu u poslovne svrhe (FOTO)

Evelin Miler iz Australije rođena je sa dve vagine i dve materice – ali to je saznala tek sa 20 godina. Ipak, ona je ovu bizarnu situaciju iskoristila na najbolji mogući način pa sada snima sadržaj za OnlyFans i zarađuje odlično.

Foto: Profimedia/mediadrumimages/@evelynuncovered
Foto: Profimedia/mediadrumimages/@evelynuncovered
.

Pošto je počela da se bavi seksualnim radom nakon raskida veze, Evelin kaže da sada drži jednu vaginu za poslovne potrebe, a drugu za lični život – i trenutno je trudna i nosi drugo dete, prenosi cdm.me.

“Radila sam kao samostalna pratnja oko sedam godina i tako sam putovala po svetu. Mogla sam da koristim jednu vaginu za posao i jednu vaginu za svoj lični život, što mi je emocionalno i fizički mnogo olakšalo stvari. Nakon što sam prestala sa tim, pokrenula sam OnlyFans, snimajući sadržaj za odrasle sa obe vagine – i bilo je veoma, veoma uspešno”, rekla je Evelin.

.

“Kada sam shvatila da to što imam dve vagine ne utiče negativno na mene, izašla sam javno na Reddit, društvene mreže i Only Fans, i od tada je bilo ludo. Ne bih volela da imam samo jednu vaginu. Dve su učinile moj seksualni život zabavnijim i mislim da je važno da prihvatim sva tela, svi možemo biti toliko različiti”, kaže ona.