Žena IZBACILA supruga iz porođajne sale: "Igrao je igrice na telefonu i razgovarao sa prijateljima"

Kada je porođaj u pitanju, mnoge se žene nadaju da će partner biti uz njih i pružati im podršku. Mnogi od njih upravo to i čine i pokušavaju svojim suprugama da pomognu koliko mogu, međutim, to nije bilo slučaj sa jednim novopečenim roditeljima.

Izvor: Večernji.hr/Mirror  |  
Ilustracija; Foto: Gorodenkoff/Shutterstock
Ilustracija; Foto: Gorodenkoff/Shutterstock
.

Naime, žena se toliko naljutila na svog muža da ga je isterala iz porođajne sale zbog čega je propustio rođenje svoje ćerke. Žena je na Redditu objasnila kako je njen suprug sve vreme bio na telefonu, igrao igrice i razgovarao sa svojim prijateljima.

"Stvarno je hteo da razgovara sa svojim prijateljima, jer su otišli na izlet bez njega. Zvali su ga da bi mu rekli kako im je na putu, a nakon što sam ga upozorila, izvinio se svojim prijateljima što mu ja ‘zanovetam’ pred njima. Tada sam se jako iznervirala i rekla sam mu da ako želi da razgovara sa prijateljima može to da uradi negde drugde da ja mogu da se porodim u miru", napisala je u objavi.

Njen suprug je tada konačno odlučio da prekine poziv i preusmerio je svoju pažnju na nju, ali nakon što ju je tešio oko 20 minuta, postalo mu je dosadno i odgovorio je na FaceTime poziv svoje mame kako bi skratio vreme dok čeka porođaj.

"Njegova mama je počela da priča kako se seća kada je ona rađala njega i kako se ona za svoj porođaj 'malo uredila'. Tvrdila je da je izgledala tako dobro da je i doktor flertovao sa njom. Suzdržavala sam se da ne kažem nešto ružno jer nisam htela da uvredim svekrvu, ali stvarno nisam mogla da podnesem razgovor sa njom u tom trenutku", dodala je ona.

Tokom telefonskog poziva, medicinska sestra ušla je u sobu kako bi proverila kako napreduje i primetila je da je uznemirena. Pitala ju je da li je sve u redu, na šta joj je ona odgovorila da stvarno želi da bude sama. Na kraju su zajedno odlučile da izbace njenog supruga iz porođajne sale, a on se toliko naljutio zbog izbacivanja da je kasnije odbio da dođe da vidi svoju ćerku. Njegova majka ga je podržala i počela je da proziva snaju samo nekoliko sati nakon što je rodila dete.

„Moja svekrva koja me je posetila u bolnici nije prestajala da priča o tome kako sam ja loša žena jer sam udaljila muža iz porođajne sale. Kada sam došla kući iz bolnice, on je stalno spominjao kako sam uništila trenutak povezanosti sa njegovom ćerkom i da mi to nikad neće oprostiti. Sada više nisam sigurna da li sam postupila ispravno jer se svi ljute na mene“, dodala je ona i upitala korisnike Reddita za mišljenje.

Korisnici su odmah stali na njenu stranu, a neki su joj pisali i da bi trebalo da ostavi supruga jer nije smeo tako da se ponaša.

„Mislim da ne poštuje ni vas ni vaše dete, jako mi je žao što je tako ispalo“, napisala je jedna korisnica.

"Ako ste i dalje u braku, mislim da vam je bolje da ga ostavite jer ovo je strašno", komentarisala je druga korisnica, dok je treća dodala: "Imam osećaj da je ljut što je propustio izlet sa prijateljima, a ne rođenje svoje ćerke."