Zbog ogromnih grudi pada niz stepenice: "Želim još da ih povećam!"

Foksi Menadžeri (42) iz Mičigena sa estetskim operacijama počela je pre šest godina nakon razvoda "kako bi malo poboljšala izgled". Svidelo joj se toliko da ne želi da prestane. Priznaje da je postala opsednuta time.

.

Veličina grudi je najviše zabrinjava jer kaže da planira još da ih poveća, iako su joj toliko velike da zbog njih posrće niz stepenice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keeping warm on a winter day.

A post shared by Foxy Menagerie Verre (@foxy_menagerie) on

.

- Cilj mi je da postignem savršenu figuru u obliku peščanog sata. Moje grudi još rastu jer imaju ekspandere, tako da se nadam da će doseći 7.000 ccm (kubnih centimetara) brzo, pre nove operacije. Osećam se fantastično nakon svakog zahvata, to me čini srećnom, to što vidim novu osobu koja postajem - kaže Foksi.

Iako nevoljno, priznala je da joj ogromne grudi stvaraju probleme u svakodnevnom životu. Na primer, ne može da kuva na šporetu na prednjim ringlama, niti može da obuje cipele jer ne vidi stopala osim ako nogu stavi sa strane...

- Dok hodam niz stepenice često me "povuku" napred pa padnem, tako da moram dobro da se držim za rukohvat - dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I admit I didn't watch the Super Bowl, but I hope everyone is having a super week!

A post shared by Foxy Menagerie Verre (@foxy_menagerie) on

.

Prisetila se kako je nekada bila vrlo stidljiva i tiha.

- Nisam uopšte razgovarala, bila sam prilično obična, osim kad sam bila tinejdžerka i počela da se bavim manekenstvom. Kasnije sam se udala i prestala sa manekenskom karijerom - ispričala je i naglasila kako joj estetski zahvati podižu samopouzdanje.

Pažnju privlači gde god se pojavi. Kaže da su ljudi najčešće ljubazni i znatiželjni, no naiđe i na neprijatne komentare na koje se, tvrdi, ne obazire.

- Obožavam da upoznajem različite ljude i da se fotografišem s njima - rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fun times at The Dirty Show.

A post shared by Foxy Menagerie Verre (@foxy_menagerie) on

.

Prijatelji je, kaže, podržavaju, ali porodica baš i ne. Smatraju da preteruje.

- Moji prijatelji podržavaju moje zahvate. Puno njih radi na meni i u modnoj industriji su. Znači, oni mi pružaju punu podršku. U poslednje vreme imam i mnoštvo novih fanova na društvenim mrežama. Volim obožavatelje koje imam tamo zbog njihove stalne podrške i prijateljstva. Moja porodica ne razume u potpunosti moj izgled - kazala je i dodala kako planira nekoliko novih zahvata u ovoj godini, prenosi Dejli Mejl.

Izvor: 24sata.hr

Cover foto: Depositphotos/doodko