Već 10 godina ne može da pronađe devojku, a iza svega se krije pomalo čudan razlog: Uskoro će postati OTAC 59-ORO DECE!

Jedan državljanin Amerike sebe naziva "serijskim donorom semene tečnosti". Sa ovom aktivnošću je počeo pre više od osam godina, a kaže da ga pokreću isključivo altruistički razlozi, jer iskreno želi da pomogne porodicama bez dece, pa svoje usluge ne naplaćuje.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Kajl Gordi (30) iz Los Anđelesa ima 48 dece, a 10 ili 11 beba čiji je on biološki otac tek treba da se rode. Međutim, čim suprotnom polu kaže čime se bavi, one mu okrenu leđa, pa već 10 godina ne može da pronađe devojku.

On je donor semene tečenosti, pomaže samohranim majkama, lezbejskim parovima, kao i heteroseksualnim parovima da dobiju dete. Usluge, koje su besplatne, promoviše na društvenim medijima. Ne ide u banku sperme već direktno komunicira sa klijentima.

Rekao je da ne odlazi u banku jer su tamo svi donori anonimni pa "budući roditelji ne znaju ništa o biološkim očevima dece".

"Nisam imao devojku već 10 godina. Kažem uvek ženama šta radim i u tom trenutku postanu nezainteresovane. Kažu mi da razumeju da želim da pomognem ženama, ali da ne žele nekog ko već ima decu sa drugim ženama. Nije im to neka fora", ispričao je Kajli koji osam godina donira spermu.

Sve je počelo kada je pomogao jednom lezbejskom paru.

"Bilo im je neprijatno što neće znati bilo šta o biološkom ocu, pa ni odakle dolazi. Zato smo pričali, a ja sam im rekao: "Slušajte, biću srećan da budem vaš donor, pa da i dete zna ko mu je otac, ako to poželi", rekao je. Dve nedelje kasnije dobio je poruku u kojoj mu je jedna od tih žena javila da je u drugom stanju.

Sve veći broj žena počeo je da ga kontaktira onlajn. "Pomogao sam da se stvori mnogo porodica, ali zaista to što radim, radim ozbiljno", dodao je Kajl, koji je prošao kroz genetsko testiranje, testiranje na polne bolesti, kao i kroz analizu semene tečnosti.

Foto: magicoven / Shutterstock
Foto: magicoven / Shutterstock
.

Trudi se da živi zdravo, ne pije alkohol i jede organsku hranu. Kaže da to pojačava njegovu plodnost.

„Jedem dosta proteina, kao što su riba i pasulj, kao i sve organsko i zeleno", naveo je i poručio:

"Zaista ne postoji tačan broj koliko dece želim da imam, tako da ne postavljam cilj – svako dete je poseban poklon svima kojima mogu da pomognem. Sve dok žene budu htele moju pomoć, ja ću biti tu da im to i obezbedim", prenosi Mirror.

Sledeći na njegovoj listi je Novi Zeland gde se, kako je rekao, čeka i do tri godine na donora jer se oni ne plaćaju u ovoj zemlji za razliku od Amerike, gde dobijaju i po 300 dolara za doniranje.

Već ima 50 zainteresovanih osoba na dalekom Novom Zelandu. On će razgovarati sa njima i odlučiti ko je najpodesniji, prema svom zdravstvenom stanju.

"Realno, moći ću da budem donor pet puta, jer ću obilaziti zemlju i plaćati put iz svog džepa – što će me koštati otprilike 3.000 dolara ... Iako je jedan par ponudio da plati hotelsku sobu na jedan dan", dodao je i poručio:

„Troškovi korišćenja banke sperme i klinike na Novom Zelandu mogu koštati preko 4.000 dolara po ciklusu, ali kod mene ne morate da platite ni centa, što pomaže mamama da imaju više sredstava za svoju buduću decu".

Izvor: Žena.blic.rs