U ovom hotelu na Ibici možete da odsednete POTPUNO BESPLATNO - evo u čemu je caka

Jedan hotel na Ibici odlučio se na zanimljiv marketinški potez tako što je gostima ponudio sobu u kojoj mogu besplatno da spavaju. Međutim, kvaka je u tome što su zidovi sobe stakleni, tako da svi ostali gosti mogu da vas vide.

.

Apartman se zove Zero Suite, a nalazi se u prilično prometnom lobiju hotela kroz koji prolaze svi gosti koji dođu u ovaj hotel. Ova soba definitivno nije za spavače koji imaju lak san, a nije ni za one, kako su napisali iz hotela, „koji se lako postide”.

Na sajtu hotela piše da se u sobi može besplatno spavati jednu noć i da je dostupna za „umetničke nastupe, radio emisije, DJ setove”. Dodali su da su mogućnosti beskrajne, sve dok "želite da budete u centru pažnje".

.

TikTokerka Olimpija Enli odlučila je da isproba Zero Suite, a sa svojim pratiocima je podelila perspektivu gostiju ove sobe. Napisala je da je te noći "stekla mnogo prijatelja".

Njeni pratioci su, pak, bili podeljeni u mišljenju o ovoj neobičnoj prostoriji. Jedni su priznali da bi im to bila "najgora noćna mora", drugi su otkrili da cbi tu odseli "bez oklevanja", a treći su se pitali "zašto ovakva soba uopšte postoji".

Izvor: Index.hr

@olympiaanley i’ve made a lot of friends tonight #ibiza #paradiso #art ♬ Lights - Em1r