Šta način KIJANJA govori o VAŠOJ LIČNOSTI? ČETIRI tipa koja otkrivaju osobine koje vas krase...

Način na koji kijate navodno može da pokaže posebne osobine koje vas krase.

Ilustracija Foto: Billion Photos/Shutterstock
Ilustracija Foto: Billion Photos/Shutterstock
.

Postoje neka društvena pravila koja važe kod kijanja u zapadnoj kulturi. Potpuno prihvatljivo “čišćenje nosa” u Šangaju, izazvalo bi preke poglede u Evropi.

Jedno istraživanje pokazalo je da svaka osoba sledi svoja pravila pri kijanju, što otkriva mnogo o našem karakteru, piše Brightside.

Ova četiri načina pokazuju vaše posebne osobine.

Glasno kijanje

Ovakvi pojedinci uživaju u kijanju. Obično su glasni i ne smeta im kijanje u bilo kojoj situaciji. Uporni su i samouvereni i osećaju se prijatno u društvu, prenosi aura.ba.

Tiho kijanje

Ovakav način kijanja povezan je sa povučenim osobama koje ne žele da privlače pažnju na sebe. Oni će držati nos tokom kijanja ili će proizvesti jedva čujni zvuk. Obično su pristojni i svesni šta je društveno prihvatljivo, a šta ne. Uz to, osetljiviji su na komentare i kritike drugih.

Ponavljajuće

Ovakav tip kijanja povezuje se sa osobama koje žele da budu u centru pažnje. Mnogi od njih kijaju između dva i pet puta, ali većina ih je pritom jako glasna. "Serijsko" kijanje kod drugih izaziva neprijatnos, jer ih automatski povezuju sa narušenim zdravljem i bolestima.

Paranoično

Ove osobe nakon kijanja panično čiste kapljice koje su ostavili na površinama raznim dezinfekcionim sredstvima. Jako paze na svoju okolinu i brine ih šta drugi misle o njihovom izgledu.