Pozvana da peva na venčanju bivšeg sa ženom sa kojom ju je prevario: OSVETA koju mu je priredila zauvek će ga proganjati (VIDEO)

Aleksandra Star, pevačica iz Kalifornije, ostala je zatečena kada su je pozvali da nastupi na venčanju svog bivšeg dečka i devojke sa kojom ju je prevario pre godinu dana.

.

.

Muzičarka je bila u vezi sa neimenovanim muškarcem više od pet godina pre nego što je saznala da je imao aferu sa drugom. Aleksandra Star je kako piše Daily Mail.

Aleksandra radi kao “ cover pevačica”, odnosno uskače umesto onih koji nisu u mogućnosti da nastupaju na lokalnim događajima. Kada ju je šef benda koji je njen bivši angažovao za svoje venčanje sa molbom da zauzme mesto njegove pevačice, ona je taj poziv videla kao idealnu priliku za osvetu.

Kada ju je šef benda koji je njen bivši angažirao za svoje vjenčanje nazvao i zamolio da zauzme mjesto njihove pjevačice, osjetila je da je to 'znak' i shvatila tu kao savršenu priliku za osvetu. Kada je zapevala pesmu “ Before He Cheats od Carrie Underwood” polila ga je vodom, a onda izletela sa venčanja. Dramatična situacija ovekovečena je snimkom koji je podeljen na TikToku i ubrzo postao viralan.

Tokom cele večeri skrivala je lice, ali kada je par izašao na podijum da odigra svadbeni ples, Aleksandra je počela da peva hit koji govori o osveti nevernom bivšem, a zatim se okrenula prema zvanicama kako bi svi videli njeno lice.

Činilo se da je mladencima neprijatno kada su shvatili ko zapravo peva na venčanju. Mladoženjin prijatelj pokušao je da je otera sa ceremonije.

U videu se vidi kako plavokosa mlada izgleda zbunjeno i uznemireno, te gleda oko sebe prema prijateljima I porodici, dok prijateljica pokušava da je uteši.