Položaj u kom SPAVATE govori mnogo o vama: Odgovorite na ova DVA PITANJA i saznajte nešto o sebi!

U kom položaju najlakše zaspite? Koja vam je poza najudobnija za spavanje? Ovo su samo neka od pitanja koja je tim stručnjaka postavio grupi muškaraca i žena, a sve kako bi sproveo istraživanje koje povezuje položaj spavanja i karakter osobe. Odgovorite na ova dva pitanja i potražite svoje osobine.

Izvor: zadovoljna.hr  |  
Ilustracija; Foto: ArtOfPhotos/Shutterstock
Ilustracija; Foto: ArtOfPhotos/Shutterstock
.

1. Na boku s ispruženim rukama prema napred
Reč je o vrlo sumnjičavoj osobi koja voli da barata sa činjenicama. Ovakva osoba čvrsto stoji na zemlji i ne prihvata ništa manje od racionalnog pristupa životu.

2. Na leđima podignutih i raširenih ruku pored glave
Osoba koja je omiljena u društvu, uvek je spremna da pomogne i ceni prijateljstvo. Za ovaj tip osobe vrlo je lako vezati se.

3. Na boku, ispruženih nogu i ruku spuštenih uz telo
Pozitivna i vrlo neopterećujuća osoba koja zrači pozitivnom energijom. Jednina mana je lakovernost i ponekad naivnost.

4. Na leđima ispruženih nogu i ruku spuštenih uz telo
Tiha i rezervisana osoba koja se otvara samo osobama u koje ima poverenja. Vole svoj svet i u njemu uživaju i nikako ne vole da budu u centru pažnje.

5. Na stomaku raširenih ruku i nogu
Deluje kao arogantna i vrlo samouverena osoba, što zapravo i jeste, ali duboko unutra se krije veliki emotivac. Nikako ne prihvata kritike.

6. Na boku, skvrčena u položaj fetusa
Deluje kao vrlo snažna osoba koja jako dobro zna šta želi u životu, ali duboko unutra krije se osećajna osoba i neretko vrlo sramežljiva.