Ove SIJAMSKE BLIZNAKINJE nisu htele na operaciju! Jedna od njih IMA MOMKA, evo kako izgledaju njihovi ljubavni sastanci (FOTO)

Sijamskim bliznakinjama Lupiti i Karmen Andrade lekari su predviđali samo tri dana života.

.

.

Kada su se rodile 2002. godine, doktori su objasnili da bi njihovo fizičko razdvajanje rezultiralo smrću ili intenzivnu negu godinama. Zbog toga su odlučile da ostanu zajedno i prilagodile se takvom životu - nerazdvojne su i dan-danas, a nedavno se pojavila informacija da imaju i momka.

Tela bliznakinja Andrade spojena su od predela grudi duž karlice, i činjenica je da sve ovo vreme njih dve dele vrlo važne organe. To je ono što je lekare uveravalo da ih je nemoguće razdvojiti. Međutim, to je kasnije postala i njihova odluka.

.

"Važna je cela psihološka situacija, jer smo mi navikle da budemo zajedno" rekla je Karmen.

Kada se pokrenula tema o njihovoj operaciji, Karmen i Lupita su odmah pitale majku zašto želi da ih razdvoji i "prepolovi".

Devojke su se već navikle da Karmen kontroliše desnu nogu, a Lupita levu. Svaka od njih ima po dve ruke.

Pored njihovoj fizičkog izgleda, mnogi su polemisali i njihov budući ljubavni život. I dok je Lupila izjavila da ne želi nikakvu romantičnu vezu, Karmen se sa svojim dečkom Danijelom zabavlja već godinu i po dana. Upoznali su se preko aplikacije za upoznavanje, a Karmen je za strane medije priznala da joj je bilo prilično teško da saopšti da je ona sijamska bliznakinja.

Kada su ih novinari u jednom intervjuu pitali kako izgleda njihovo druženje sa Danijelom, Karmen je iskreno priznala da je to sve faza učenja i upoznavanja, a Lupita je izjavila da ih "oboje ismeva".

.

Izvor: Bright Side/tuzlanski.ba