Osuđuju je što svoje troje dece od 17 godina, 7 godina i 15 meseci vodi u SALON LEPOTE i na to troši velike svote novca (FOTO)

Hana Skidmor iz Birmingema je 33-godišnja majka troje dece, koja smatra da je fizička lepota i nega tela jako važna i time opravada čest odlazak u salone lepote. Međutim, to nije sve. Na društvenim mrežama povela se polemika da li je u redu što ona na estetske tretmane vodi i svoju maloletnu decu i na to troši veliku svotu novca svakog meseca.

.

.

Hana odlazi na manikir, pedikir, neguje lice, a na sve te tretmane vodi i svoju decu - ćerku od 17 godina, sina od sedam i najmlađu ćerku od 15 meseci, s tim što najmlađa ćerka može da uživa samo u spa tretmanu za stopala.

Iako nose "Louboutin" cipele, lažno krzno i imaju pet konja kao kućne ljubimce, Hana smatra da njene ćerke uopšte nisu razmažene.

.

"Svoje ćerke učim kako da se brinu o sebi i da uvek paze na kožu, kosu i nokte, ali im još uvek ne dozvoljavam da stavljaju gel-nokte. Sve obožavamo da idemo u salon, jer se tamo opuštamo i uživamo", jasno izriče ova majka, prenosi crnobelo.rs.