Od skidanja plaćala i fakultet: Počela sa 300 evra, a sad ne pristaje na manje od 1.000 za izlazak! (FOTO)

Devojka Palmar Keli ostvarila je ono o čemu mnogi maštaju - da putuje svetom i da je za to još i plaćaju. Njen zadatak je da putuje s klijentima na razne destinacije sveta, a zauzvrat dobije do pola miliona dolara.

Izvor: Net.hr  |  
.

.

Sa svojih 27 godina je proputovala svet, a sponzori joj plaćaju karte za biznis klasu, luksuzni smeštaj, plus visoke dnevnice.

Kad je počela da se bavi ovim neobičnim poslom, živela je u Njujorku, gde je studirala na fakultetu dramskih umetnosti.

Počela je iz razonode da se skida i postala striptizeta, a za noć je uzimala nekoliko stotina evra, pa je upoznala razne muške sponzore s kojima je izlazila na sastanke kako bi dodatno zaradila. Obično se skidala za muškarce od 37 do 45 godina i za nju je to bio "odličan posao" jer nije morala da radi.

.

U početku je dobijala oko 300 evra po sastanku, ali je vrlo brzo shvatila da "vredi više", pa sada ne pristaje na izlaske za manje od 1.000 evra. Tim novcem je plaćala i fakultet, a na kraju je zaradila više od 500.000 evra.

Nedavno je otputovala na Bahame na krstarenje s muškarcem od 57 godina, a boravili su u apartmanu i imali razne zabavne aktivnosti.

"Neverovatan je, pun poštovanja i fin. Bilo je zabavno to kratko putovanje, jako sam mu zahvalna što je platio ovo", izjavila je Parlmar, koja trenutno piše scenario za emisiju o svom životu, kada će detaljnije govoriti o načinu na koji zarađuje.