Od čega to bežite u ljubavi? Pogledajte fotografiju i saznajte odgovor!

Svi pokušavamo nešto da izbegnemo. Romantični odnosi su prepuni izazova i kompromisa, a ponekad ne postoji ništa bolje od testa ličnosti koji će vam pomoći da bolje razumete sebe i druge, kada se radi o emocionalnoj svesti.

Ilustracija, foto: Krakenimages.com/Shutterstock
Ilustracija, foto: Krakenimages.com/Shutterstock
.

Zaljubljivanje i posvećenost samo jednoj osobi je uzbudljivo, romantično i posebno, ali to ne znači da će uvek biti lako.

Kada se vi i vaš partner suočite s tačkom konflikta, oboje treba da budete spremni za zajedničko rešavanje problema, čak i kada to izgleda neverovatno teško. Bilo da je to nešto traumatično iz našeg detinjstva ili naučeno ponašanje iz prethodnih odnosa, uvek postoji nešto što izbegavamo kad je reč o ljubavi.

Čak i kad znamo da izbegavanje sukoba nije zdravo, kada se čini da je jedina opcija sukob, može se razumljivo činiti kao da je to najsigurnija opklada. Ali nije. Ako želite da vaš odnos uspe, morate znati od čega se najčešće skrivate, piše "Your tango".

.

Možete nastaviti da se borite sa svojim partnerom sve dok ne shvatite šta je tačno pogrešno, ili možete učiniti nešto drugo, na primer, proći ovaj brz i jednostavan test.

Jednostavno, pogledajte sliku i pažljivo zapamtite prvu stvar koju vidite, a potom pročitajte kakvu pouku vam motiv sa slike nosi. Saznajte od čega se to skrivate u ljubavi.

Ako ste videli…

Muško lice

Ako ste prvo ugledali muško lice, vi ste osoba koja je fokusirana na užitak. Ne volite da se zadržavate na negativnim iskustvima iz svoje prošlosti. Za vas, život je namenjen da se živi.

Ono od čega bežite u odnosima je vaš strah od tuđeg mišljenja da nosite emocionalni prtljag.

Normalno je i prirodno ući u novi odnos s povredama iz vaših prethodnih romantičnih iskustava. Niko ne prolazi nepovređen. Mislite da ćete se činiti "normalnijim" ako ćutite o tome, ali to zapravo stvara udaljenost između vas i vašeg partnera i može dugoročno da uništi vašu šansu za trajnom ljubavlju. Zato prestanite s tim.

Dečak

Ako je dečak prvo što se ugledali na slici, imate radosno i čežnjivo srce. Najsrećniji ste kad ste okruženi ljudima i stvarima koje volite. Ništa vas ne čini srećnijim od toga. Ne volite da budete u središtu pažnje na bilo koji način, ali to ne znači da ne uživate u osećaju kada ste u mnoštvu poznatih i voljenih lica.

Ono od čega bežite u odnosima je vaš strah od odrastanja.

Možda ste odrasli, ali nikad se niste osećali tako. Plaćate račune i idete na posao, ali kao da sve to radite kako biste druge uverili da verujete da ste odrasli. Ponekad delujete potpuno bespomoćno, a to nikad ne ostavlja dobar utisak. Istina je da to vi niste. Samo se plašite da ako se osoba koju volite ne oseća potrebno, nemate ništa drugo da ponudite.

Slika

Ako ste prvo ugledali sliku, vi ste osoba koja je najsrećnija kada sanjari. Naravno, volite svog partnera i imate duboke veze sa svojim prijateljima, ali ne volite uvek fizički da se družite s njima. Vama je dovoljno da komunicirate preko elektronske pošte ili preko poruka, ne vidite prednosti koje dolaze od druženja "uživo".

Ono od čega bežite u odnosima je vaša intenzivna potreba za vremenom za sebe.

Kada provodite vreme u samoći to vas čini srećnim i tada se osećate odmorno i napunjeno, ali to nije nešto s čim se ponosite. Zapravo, često ste u prošlosti govorili kako je to pogrešno i /ili sebično. Ne bi trebalo da osećate nikakav sram zbog potrebe za vremenom i prostorom, ali svakako bi oko toga trebalo da budete otvoreni sa svojim partnerom. Ako ne možete da tražite ono što vam je potrebno, ne možete da se ljutite kada to ne dobijete.

Dve kolibe

Ako ste prvo ugledali dve kolibe, vi ste osoba koja je verovatno optužena jednom ili dva puta (ili tri puta, možda četiri) da je “previše osetljiva”. Niste. Imate snažne osećaje i kad ih nešto dotakne, izrazite sebe. Samo ste čovek i nema ništa čudno ili pogrešno u vezi s tim.

Ono od čega bežite u odnosima je direktan sukob.

Ne sviđa vam se kritika. Znamo, kome se sviđa? Ali vi čak i konstruktivnu kritiku možete doživeti kao napad koji je dizajniran da vas uništi. Ne možete pomoći sebi, tada se osećate saterani u ćošak i osećate da imate pravo da budete ljuti. Samo budite oprezni kada reagujete, morate biti sigurni da niste pogrešno protumačili nečije namere. Bes je opravdan osećaj, kada imate opravdan razlog da ga osećate.

Izvor: Atma.hr