Nije se šišala skoro 30 godina: Kosa joj je duža od nje same, a kad budete videli šta sve može s njom - ZAPREPASTIĆETE SE! (FOTO)

Za mnoge pripadnice lepšeg pola ideal lepote je duga i negovana kosa. Jedna žena ima mogućnost da napravi više od 50 frizura sa svojom kosom, koja je dugačka čak 167 centimetara.

Ona ima kosu dužu od nje same, foto: Instagram/ @alla_perkova
Ona ima kosu dužu od nje same, foto: Instagram/ @alla_perkova
.

Ala Perkova je 38-godišnji model za frizure iz Ukrajne. Ona je visoka 160 centimetara, ima ravnu svetlo smeđu kosu, koja je duža sedam centimetara od nje same.

Zbog svoje kose privukla je pažnju na društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu ona često objavljuje fotografije koje fasciniraju ne samo pratioce, već i brojne poznate ličnosti.

Jednom prilikom je napisala: "Kosu puštam od detinjstva, skoro nikada je nisam šišala. Stekla sam rutinu oko njene nege i više mi to ne predstavlja problem".

Alu je inspirisala kosom njena majka Marija, za koju smatra da je neverovatno lepa. S obzirom na to da kosu pušta od detinjstva, navikla je da je pere na dva dana.

Ova prelepa devojka je veoma ponosna na to što joj je kosa potpuno prirodna i negovana. Često je na pitanja svojih pratilaca davala odgovore u kojima je želela da naglasi da ne koristi nikakve preparate za brži rast.

Iako je većina ljudi podržava Ala ponekad pročita i neki negativan komentar. Ipak, kako kaže, to joj ne smeta.

Ona naglašava da je jedina negativna strana ove dužine kose to što može da je nagazi. U održavanju kose ima i pomoć porodice, majke i surpuga, koji joj najviše pomaže da se očešlja.

Kako Ala izgleda pogledajte u nastavku.