'Najseksi baka na svetu' otkrila je tajnu svog mladolikog izgleda: "Potrebna su mi samo dva minuta"

Đinu su svojevremeno svrstali u top 10 najzgodnijih žena u Australiji, na šta je posebno ponosna. Na Instagramu ima preko 300.000 pratilaca, što ne čudi, obzirom na to da je na retko kojoj fotografiji čedno obučena

.

.

Đina Stjuart (51), majka četvoro dece, baka i model iz Australije, otkrila je da se svako jutro tušira ledenom vodom.

"To je odličan način da se ubrza metabolizam i poboljša izgled kože i kose. Već godinama sam strastveni korisnik krioterapije (terapija ledom) i mogu preporučiti bilo koju vrstu, ali ta terapija zna da bude izuzetno skupa. Jeftinija alternativa je tuširanje hladnom vodom svako jutro, nakon uobičajenog jutarnjeg tuširanja", rekla je i pohvalila se kako su je prozvali 'najzgodnijom bakom na svetu'.

Savetovala je kako slediti njen primer:

"Istuširajte se najprije normalno, kako to inače radite, a potom hladnom vodom u trajanju od 30 sekundi. Idealno bi bilo da se tuširate dva minuta ledenom vodom, za puni učinak", pojasnila je.

"Naučnici su pronašli dokaze da izlaganje hladnoći ubrzava metabolizam. Još jedna prednost izlaganja tela hladnoći je da smanjuje upalu, otok i bolove u mišićima. To je razlog zašto mnogi sportisti koriste ledene kupke i druge vrste izlaganja hladnoći kao sredstvo za ubrzavanje oporavka nakon fizičke vežbe" dodala je.

Inače, Đinu su svojevremeno svrstali u top 10 najzgodnijih žena u Australiji, na šta je posebno ponosna, prenosi Daily Star.