Ljubiteljka fitnesa pokazala vežbe, a svi su gledali SAMO JEDNO: "Obuci se"; "Radije bih umrla"

Tiktokerka Kejla Kakola redovno za svojih 45.100 TikTok pratilaca objavljuje fitnes video-snimke i vežbe, obično odevena u biciklističke i topić bez naramenica, a nedavno ju je naljutila molba onih koji je gledaju da 'obuče nešto pristojnije'.

Ilustracija; Foto: Alena Ozerova/Shutterstock
Ilustracija; Foto: Alena Ozerova/Shutterstock
.

Kad je pre par dana svoje pratioce pozvala da se znoje zajedno s njom, mnogi su se umesto na vežbanje koncentrisali na njen uski 'bandeau' sportski grudnjak koji, kažu, otkriva previše.

"Skini to, obuci 'normalnu' majicu", pisali su joj u komentarima, a ona im je odmah odgovorila da bi "radije umrla nego se presvukla". To naravno nije bilo dovoljno da ućutka sve 'hejtere' koji su nastavili: "Zašto se jednostavno ne obučete prikladno? Zašto skromnost više nije vrlina?", napisala je jedna korisnica, a prenosi NY Post.

"Htela bih da vežbam ali mi je iskreno neprijatno da te gledam", dodala je druga.

"Ostaje li taj top na mestu kad dignete ruke? Čini mi se da bih ga stalno morala da ga popravljam", pitala je treća.

"Treba ga često popravljati ali meni ne smeta", spremno je odgovorila Kokola, no ni to nije bilo dovoljno pa su tiktokeri nastavili... "Nije me briga što nosiš, ali kako ti to drži grudi?", pitala je jedna pratiteljka, ali bilo je i onih koji su zaljubljenicu u fitnes podržali.

"Neka se samo ljute i pišu da je ovo javni prostor, tvoj topić čak ništa ni ne otkriva", primetila je druga. "Pokriva više od normalnog sportskog grudnjaka", složila se treća.

Bili su ovo samo neki od komentara, a šta vi mislite?

Izvor: Večernji.hr