Izračunajte svoj "PSIHIČKI" broj i saznajte šta on govori o vašem KARAKTERU!

Da li ste se ikad zapitali koje je značenje brojeva koji nas svakodnevno okružuju? Oni čine moćan sistem sastavljen od numeroloških pravila koja nam daju odgovore na pitanja o našem karakteru i načinu na koji doživljavamo sami sebe.

Foto: zoff/Shutterstock
Foto: zoff/Shutterstock
.

Numerologija je rezultat mističnog proučavanja astrologije. Baš kao što astrološka karta daje uvid u dubine naše ličnosti, tako i numerologija otkriva nijanse našeg karaktera koje smo zaključali negde duboko u sebi.

Odgovore na pitanja zašto smo previše emotivni ili previše čvrsti možemo da pronađemo u proračunu takozvanog psihičkog broja.

Kako izračunati „psihički“ broj?

Psihički broj govori o skrivenom području našeg karaktera, a može da se izračuna na jednostavan način. Sve što treba da uradite je da saberete brojeve iz datuma vašeg rođenja kako biste dobili jednocifreni broj.

Na primer, ako ste rođeni 16. septembra, treba da saberete jedan i šest. Dakle, vaš psihički broj je sedam.

Važno je da rezultat bude jednocifreni broj. Ako rođendan slavite 29. septembra, broj je dvocifreni, odnosno 11. Tada treba da saberete dve jedinice, pa je vaš psihički broj u tom slučaju dva.

U nastavku teksta pročitajte karakterne crte u odnosu na vaš psihički broj.

Psihički broj jedan

Ako ste rođeni 1, 19. ili 28. dana u mesecu, vaš psihički broj je jedan, a njime vlada Sunce. Osobe s ovim psihičkim brojem izuzetno su kreativne, ambiciozne, lako donose odluke i posebne su zbog pozitivne energije koju lako prenose na druge ljude.

Psihički broj dva

Ljudima s psihičkim brojem dva vlada Mesec. Svi oni koji su rođeni 2, 11, 20. ili 29. dana u mesecu odlični su prijatelji kakve bismo svi trebalo da imamo u životu. Vrlo su nežni i romantični, a najvažniji odnos u životu im je onaj ljubavni.

Psihički broj tri

Psihičkim brojem tri vlada Jupiter. Osobe rođene 3, 12, 21. ili 30. dana u mesecu svestrane su, optimistične i odlični su učitelji koji drugim ljudima nesebično pomažu sa svojim znanjem i iskustvom. Najveća mana im je rasipnost, jer uživaju u kupovini i onoga što im treba i onoga što im uopšte ne treba.

Foto: Natalia Duryagina/Shutterstock
Foto: Natalia Duryagina/Shutterstock
.

Psihički broj četiri

Ljudima s psihičkim brojem četiri vlada Uran. Osobe rođene 4, 13, 22. ili 31. u mesecu imaju „zaraznu“ pozitivnu energiju. Odlučne su, a njihovi saveti uvek bi trebalo poslušati jer su vrlo empatične i mogu se staviti u vašu kožu.

Psihički broj pet

Osobama koje su rođene 5, 14. ili 23. dana u mesecu vlada Merkur. Oni su svestrani, uvek prijateljski naklonjeni i ljude oko sebe zadivljuju svojom inteligencijom. Glavni su za rešavanje problema bilo koje vrste.

Psihički broj šest

Psihičkim brojem šest vlada Venera. Osobe rođene 6, 15. ili 24. u mesecu velikodušne su, šarmantne i odane. Vole putovanja, nova poznanstva i iskustva, a suprotni pol uvek im prvima prilazi.

Psihički broj sedam

Osobe rođene 7, 16. ili 25. u mesecu krasi karakter. Njima vlada Neptun, puno razmišljaju, analiziraju i propitkuju, a glavne su im crte karaktera saosećajnost i požrtvovanost.

Psihički broj osam

Osobama s psihičkim brojem osam vlada Saturn. Svi koji su rođeni 8, 17, ili 26. dana u mesecu uvek su veseli i nasmejani. Probleme doživljavaju kao izazove i ništa ne može da ih pokoleba.

Psihički broj devet

Brojem devet vlada Mars. Osobe rođene 9, 18, ili 27. imaju veliku snagu volje i za njih ne postoji nemoguće. Odlični su motivatori, a njihov životni poziv je da pomažu drugim ljudima i usmeravaju ih na pravi put.

Izvor: Zadovoljna.hr