Istina ili LAŽ? Dečko je od devojke MESECIMA skrivao VELIKU TAJNU: Saznala sam da nema... (VIDEO)

Jedna devojka na društvenoj mreži TikTok šokirala je javnost svojom pričom o bivšem dečku.

S.M.  |  Izvor: prva.rs  |  
Ilustracija; Foto: Ollyy/Shutterstock
Ilustracija; Foto: Ollyy/Shutterstock
.

Kako je istakla, u tinejdžerskim danima je bila toliko zaljubljena, da joj je nekoliko meseci bilo potrebno da shvati da dečko sa kojim je u vezi, nema nogu.

- Ako ste ikada mislili da niste bili svesni stvari koja je bila očita, dopustite mi da vam ispričam o vremenu kada sam izlazila sa dečkom tri meseca pre nego što sam saznala da nema nogu. Upoznali smo se na rodeu kada sam imala 17 godina. Čim sam ga videla odmah mi se svideo i prišla sam mu. Razmenili smo brojeve i tri nedelje kasnije bili smo zajedno - ispričala je ona i dodala da su sve vreme bili nerazdvojni.

Iako nije primetila da joj dečko nema nogu, osetila je da nešto krije od nje.

Celo leto je nosio duge pantalone, a čak je i šepao dok je hodao.

Devojka je sasvim slučajno otkrila da joj dečko nije bio iskren, a saznala je tako što je videla fotografiju na kojoj su bili njih dvoje zajedno.

- Što sam više gledala u to, više sam mislila da sam prevarena. Odnela sam tu sliku kod prijatelja i rekla sam: "Ljudi, mislim da moj dečko možda ima samo jednu nogu" - dodala je devojka.

.

Nekoliko nedelja nakon što je saznala da joj dečko nema nogu, on je sve sam priznao i objasnio joj da ima dečju paralizu. Par je i nakon toga ostao zajedno, međutim, njihova ljubav potraja je još šest meseci, dok devojka nije krenula na fakultet.

Dok su neki poverovali u njenu priču, drugi su bili u šoku, pa su se mnogi zapitali da li je devojka izmislila priču kako bi privukla pažnju na TikToku i prikupila što više lajkova. Šta vi mislite?