Ima 83 godine, troje unučadi, a SADA JE DOBIO SINA sa suprugom (35): Šaljem mu snimke koje će videti kad poraste, da bi imao uspomenu na mene

Alberto Kormiljo je nedavno postao tata po treći put u 83. Godini, nakon što je njegova druga žena Estefanija Paskuini (35) rodila dečaka posle lečenja neplodnosti.

.

.

Nutricionista Alberto Kormiljo neće dozvoliti da mu godine stanu na put da bebi pruži što više uspomena. Njegova 35-ogodišnja supruga Estefanija Paskuini zatrudnela je sa malim Emilijem posle lečenja neplodnosti.

Uprkos godinama, Alberto veruje da će aktivno učestvovati u podizanju svog sina.

“Svestan sam da život nije beskonačan. Taj dečak je ovde i pratiću ga do izvesnog trenutka. Dok se to ne desi, planiram da maksimalno uživam u svakom danu i sa porodicom pravim i ostvarujem kratkoročne planove što bolje mogu”, objasnio je on.

Želi da zajedničko vreme učini što lepšim, kako bi svom sinu ostavio uspomene koje će ga pratiti do kraja života. Razmišljajući o budućnosti, Alberto neprestano ostavlja audio poruke svom sinu, da ih otkrije i odsluša u budućnosti.

“To znači da iako je beba, ima telefonski broj sa WhatsApp aplikacijom, na koji šaljem glasovne poruke I video snimke”, dodao je.

“Ne dramatizujem previše stvari, samo snimam stvarnost života”, objašnjava on.

Alberto već ima dva odrasla sina, Renea i Adriana, kao i troje unučadi. Njegova prva supruga Monika Arborgast umrla je 2017. godine, a Albertu koji živi u Argentini, dijagnostikovan je rak debelog creva 2012. godine. U međuvremenu su hirurškim putem uklonjeni svi tragovi tumora.

Par je rekao da su angažovali privatnog profesora kineskog jezika za svog sina, koji sada ima devet meseci. Počeli su da planiraju bebinu budućnost čim su saznali da je beba na putu.

Alberto je rekao da želi da njegov sin nauči kineski jer je to „jezik budućnosti“. Pored učenja jezika, bebu uči i da svira instrument. On je dodao da stalno razmišlja kako da što bolje pripremi sina za budućnost, dok je još tu, piše Daily Star.