Devojka postala poznata na TikToku, nakon što je otkrila da se UDALA ZA BESKUĆNIKA; Sada su u srećnom braku i imaju dvoje dece

Ova ljubavna priča deluje kao iz nekog filma, ali je zapravo istinita i zabeležena je u nekoliko viralnih TikTok videa. Jasmin Grogan je upoznala ljubav svog života kada se jednog dana zaputila ka prodavnici. On je bio beskućnik, a ona je pokušala da mu pomogne. Evo kako je došlo do toga da se ona na kraju uda za njega i da sa njim dobije i dvoje dece.

.

@jazandmac1 Reply to @songareum02 was the best decision I ever made🤍#myman #homeless #foryoupage #fiance ♬ Photograph - Ed Sheeran

.

Jasmin je u TikTok videu otkrila kako se sve ovo desilo: "Upoznala sam beskućnika kada sam krenula do radnje po namirnice. Ponudila sam mu novac, ali nije želeo da ga uzme..."

Jasmin je nastavila svojim putem, ali nije mogla da prestane da misli na čoveka kog je upoznala. Kada je završila sa kupovinom, izašla je iz prodavnice u nadi da će ga ponovo sresti.

"Izašla sam iz prodavnice i pitala sam ga da li mogu da mu pomognem na neki način. On je rekao da ne mogu, i pitao me je da li želim da on meni pomogne da utovarim namirnice u taksi", rekla je ova devojka i dodala da je prihvatila njegovu pomoć.

Nakon što joj je pomogao da ubaci stvari u taksi, ona mu je umesto novca ponudila obrok.

"Postideo se ali je pristao, pa smo otišli na večeru. Dugo smo razgovarali o njegovom životu, a ja sam potom otišla i kupila sam mu telefon, kako bismo ostali u kontaktu", napisala je ova devojka u videu.

Ona mu je pored telefona platila i hotelsku sobu, a kada je otišla kući nije mogla da prestane da misli na njega.

On joj se javio i zahvalio na svemu, a ona ga je sutradan odvela na ručak i donela mu je čistu odeću. Nakon toga su počeli redovno da se viđaju, odvela ga je kod frizera i zubara, koji mu je popravio sve zube.

"Na kraju je dobio jako dobar posao, a mi se do sad ni jednom nismo razdvojili, od kako smo se upoznali pre dve godine", objasnila je Jasmin.

On ju je nakon nekog vremena zaprosio, a sada su u srećnom braku i imaju dvoje dece.

"On je najbolji tata na svetu. Jako mi je drago što su nam se putevi ukrstili. Verujem da se sve dešava sa razlogom, a on je moj život učinio neuporedivo boljim. Ne mogu da zamislim svoj život bez njega", prenosi faithit.com