Devojka podelila super trik: Ovako ljudima možete da "pročitate misli" (VIDEO)

Tiktokerka Patrisija je na društvenim mrežama poznata kao neko ko se bavi tumačenjem govora tela. Ona u svojim videima otkriva detelje koje samo stručnjaci mogu da primete. Ovog puta odlučila je da pratiocima pokaže kako mogu da "pročitaju" misli sagovorniku i da saznaju da ih lažu ili ne.

Govor tela, foto: Farknot Architect/Shutterstock
Govor tela, foto: Farknot Architect/Shutterstock

Nju prati više od milion ljudi, a teme kojima se bavi su različite od toga kako ženstveno hodati, preko toga kako da prepoznate da vas ljudi lažu, do toga kako da zračite samopouzdanje ili "čitate misli" drugima.

Ako obratite pažnju na ruke sagovornika, Patrisija tvrdi da tako možete da im "pročitate misli".

Naglašava da ako skrivaju ruke dok razgovaraju sa vama, to znači se osećaju neprijatno u vašoj blizini i da ne žele da nastave konverzaciju, a ukoliko su im šake "izložene" tokom razgovora, to znači da im je voma prijatno sa vama i da im se dopadate.

Osmeh, takođe može da ih oda, pa se tako "lažnjak" prepoznaje po tome što se osoba nasmeje samo usnama i malo pokaže zube, dok iskren osmeh podrazumeva angažovanje mišića oko očiju.

U jednom od svojim popularnih videa objavila je neke korisne savete, koji mogu da vam pokažu da li se nekome dopadate, piše Blicžena.

A posebno savetuje da obratite pažnju na noge sagovornika.

"Ako su stopala okrenuta prema vama, to je pokazatelj da je osoba zainteresovana za vas. Ako su stopala okrenuta od vas, to pokazuje nezainteresovanost, nelagodu ili želju da se razgovor prekine".