Devojka (23) u vezi sa 40 godina STARIJIM muškarcem: Mnogi nas osuđuju, ali mi se volimo! (VIDEO)

Marija Eduardo Dijas (23) često se susreće s kritikama na društvenim mrežama i to zbog svoje veze sa čak 40 godina starijim muškarcem.

Foto: printscreen Tiktok/dudaacrv
Foto: printscreen Tiktok/dudaacrv
.

Vezu su započeli kada je Marija imala 16 godina, dok je Nikson Mot imao 57, a sada imaju i dete.

Marija kaže da ne može da razume nepoštovanje i osuđivanje s kojima se njena porodica susreće otkako je napravila TikTok profil i objavila vest o njihovom venčanju i dolasku deteta.

“Čak sam zamišljala da će postati viralan, ali na pozitivan način. S ljudima koji su mislili: ‘Gle kakva lepa ljubavna priča...’, ali to se nije dogodilo”, rekla je Marija.

“Lako je suditi kad ne znate celu priču. Jako smo srećni i uspešni, izgradili smo prekrasnu i blagoslovljenu porodicu. Niko nema pravo da nas omalovažava. Živela ljubav! Volite se! Prestanite širiti mržnju i zlo.”

I Nikson se susreo s brojnim kritikama, pogotovo jer je svoju sadašnju suprugu upoznao dok je ona bila maloletna.

“Ništa od ovoga nam ne smeta. Zajedno smo se suočili s mnogo gorim stvarima, a Marija je uvek bila uz mene, pomogla mi je da prevladam sve negativno i davala mi je snagu da nastavim da se borim. Ja nisam bogat, iako mnogi kažu da jesam i da Marija želi finansijsku stabilnost. S njene strane nikad nije bilo interesa za novac”, ispričao je Nikson.

.

Marija je prethodno objavila sada već izbrisan video na TikToku o svom venčanju koji je pregledan više od 10 miliona puta i prikupio je hiljade negativnih komentara.

Par se prvi puta upoznao 2015. godine kada je Nikson radio kao fotograf. Marija mu je na Fejsbuku poslala poruku i pitala ga da li bi joj dozvolio da koristi njegove fotografije pevača za klubove obožavalaca koje je vodila. Ubrzo nakon toga postali su prijatelji i zajedno su odlazili u bioskop i restorane, sve dok Marija nije shvatila da je zaljubljena u Niksona.

Otkako su se upoznali par se suočio s predrasudama svoje porodice i prijatelja koji nisu odobravali njihovu vezu. Međutim, situacija se malo popravila nakon što je Marija podržala svog supruga kada mu je dijagnostikovan rak creva 2018.

Ona je rekla da joj je suprug velika podrška u životu, objašnjavajući da joj je susret s njim popravio raspoloženje i pomogao da prestane da pije lekove za depresiju, na čemu mu je njena porodica zahvalna. Marija je istakla kako je njen suprug 'super tata' i bio je tu tokom cele trudnoće, a nakon porođaja je njihovoj ćerki čak prerezao pupčanu vrpcu.

Izvor: Večernji.hr/Daily Mail