Dečak koji je zamolio svet da ga neko usvoji!

Davion Navar čekao je 15 godina da ga neko usvoji. Njegov životni san je da ima porodicu. Posle mnogo godina obratio se celoj planeti i molio da mu neko pruži dom..

.

Davion Navar ceo život proveo je u domu za nezbrinutu decu. Majka mu se porodila u zatvoru i umrla u zatvoru. Nikada nije posedovao ništa. Nema čak ni svoj jastuk, a kamoli sobu. Najdragocenija tajna je šifra njegovog ormarića u domu, gde čuva sve što ima. Ovaj petnaestogodišnji dečak zamolio je svog pastora da ga pusti da se obrati ljudima u crkvi. Lepo se obukao, izašao pred trista ljudi i rekao:

„Molim vas neka me neko usvoji! Bilo ko. Stari ili mladi, mama ili tata, crni, beli, ljubičasti, baš me briga! Biću vam veoma zahvalan", zamolio je Davion.

Njegova molba dirnula je ljude iz Australije, Kanade, Irana, Indije, celog sveta. Agencija za usvajanje koja vodi njegov slučaj primila je 10,000 zahteva i njihov vebsajt se srušio od preopterećenja. Oni će za Daviona pripremiti 10 najboljih porodica, od kojih će on izabrati svoju.