BIZARAN TREND uzeo maha! Oduvek je maštala da izgleda kao Barbika! Operacije je platila hiljade evra, a sada kada je pogledate vi ne verujete šta vidite... (FOTO)

Danas većina žena zamišlja isti pojam lepote, fascinirane izgledom Barbike. Mnoge se podležu hirurškom nožu, ne bi li imale izraženije obline i izgledale mlađe i svežije, a većina u tome nema meru i vrlo lako sklizne u krajnost.

.

Pravi primer je 27-godišnja Paris Herms iz Berlina koja je od svog plastičnog hirurga zahtevala da izgleda kao Barbika, ne pitajući koliko košta.

Kao mala je obožavala da se igra sa ovakvim lutakama, a sada je svoju ljubav pretočila u izgled.

Do sada je za plastične operacije potrošila 30 000 funti, a u međuvremenu se podlegla hiljadama tretmana. Usne je povećala sa 17, a grudi godinu dana kasnije.

Kako to obično biva, nije bila zadovoljna mnogim intervencijama, pa je plaćala za još korekcija i zato danas izgleda ovako.

A post shared by (@real.barbie.of.berlin) on

.

A post shared by(@real.barbie.of.berlin) on

.

Trenutno joj je želja da joj lekari odstrane dva rebra, kako bi smanjila struk, i da u Nemačkoj ima najveću zadnjicu.

U grudi je ubrizgala po kilogram implanata, ali joj to nije dovoljno, i planira još.

Za operacije joj je novac davala baka koja ju je odmalena odgajala. Baka se ne slaže sa njenim izborom, ali je svakako podržava. Bez obzira na to što ljudi misle, Paris smatra da je najbolje raditi ono što te čini srećnim, jer imamo samo jedan život, piše thesun.co.uk.

A post shared by (@real.barbie.of.berlin) on

.

A post shared by (@real.barbie.of.berlin) on