Noćas je "poseban "pun mesec: Danas ćete da poludite ili da zgrnete lovu!

Pun mesec uoči letnje dugodnevnice pojaviće se danas, 20. juna. Ta pojava se nije dogodila više od 70 godina, a ponoviće se večeras, pa tek 2094. godine. Ali, ovaj dan neće biti običan.

.

Prema rečima astrologa Timotija Halorona, pun mesec će doneti i mnogobrojne negativne pojave. Rečju, ovaj ponedeljak će biti veoma buran za svakog.

Timoti navodi da će 20. juna doći do povećane energije koja izaziva ludilo, halucinacije, nasilničko ponašanje...

- Reči kao što su prosvećenje i osvetljenje generalno se doživljavaju kao nešto što je prelepo i čemu treba težiti. Međutim, svetlo je prodorno i vrelo i ponekad može da bude nepodnošljivo, naročito za nas u severnoj hemisferi tokom letnje dugodnevnice", kažeTimoti.

Timoti u snimku napominje da svako ko počne da ispoljava ove negativne efekte tokom 20. juna mora da bude zaključan i "bombardovan" ljubavlju od strane bliskih ljudi.

Inače, Mesec ima najjači uticaj kad je mlad ili pun, što je večeras slučaj.

Iako će, zbog svoje snage, na zdravstvenom planu mnogima napraviti neravnotežu i doneti nesanicu, za finansije je ta energija dragocena. Zbog toga se kaže da moramo paziti o čemu razmišljamo tokom tog dana – jer bi moglo da se ostvari.

Pun mesec može doneti vrlo pozitivne rezultate ako koristimo afirmacije, molitve, meditaciju. Dobar je čak i za proces isceljenja, tvrde astrolozi.

Svaku energiju u svemiru možemo iskoristiti ili na konstruktivan, ili na destruktivan način – zavisi samo od nas.

Prema starom verovanju, valja uzeti jednu novčanicu, po mogućnosti crvenu. podići ruku i njome mahati nekoliko sekundi ili minuta prema mesecu dok koncentrisano zamišljamo kako se novac umnožava.

Tu novčanicu treba ostaviti u novčaniku da “prenoći”, a sledećeg dana je potrošiti.

.

Izvor: 24sata, Kurir