Domaća kompanija Fly Fly Travel osvaja Evropsku uniju

Predstavništva u Austriji, Hrvatskoj i Sloveniji kompaniji će obezbediti pokrivenost u čak sedam zemalja.

.

Nakon skoro sedam godina uspešnog poslovanja i 19 poslovnica, od kojih je 4 u inostranstvu – Podgorica, Banja Luka, Sarajevo i Istanbul, turistička agencija Fly Fly Travel probila se i do Evropske Unije i 29.01.2016. otvorila poslovnicu u Rijeci, svoju prvu u Hrvatskoj. Grad koji je pod zaštitom svetog Vida, ujedno i najveća morska luka Hrvatske, je poželeo dobrodošlicu prepoznatljivom brendu iz regiona. Prodajna mreža ove kompanije ubrzo će dobiti još dva člana prodajne mreže u EU - Ljubljanu i Beč .

Fly Fly Travel je svoju priču započeo u maloj kancelariji u centru Beograda, odakle ga je velika vizija prvo vodila do novih mesta u samom gradu, potom novih gradova u Srbiji, a onda i do inostranstva. Glavna delatnost kompanije je prodaja avio karata, ali se bavi i prodajom vrlo kvalitetnih turističkih aranžmana. Usled dobre pozicioniranosti na tržištu posvetila se i zastupništvu poznatih avio kompanija, među kojima su Sky Work, Olymipic Air, Mistral Air i Tap Portugal, a danas su to Pegasus Airlines, Aegean Airlines, TAROM, Belavia i Air Cairo.

Ono što je interesantno je činjenica da je Fly Fly Travel jedina agencija u regionu koja poseduje svoj magazin, Fly & Travel Inflight Magazine, mesečnik koji donosi tekstove o civilnoj avijaciji, turizmu, putovanjima i zanimljivostima iz celog sveta. Takođe, zbog neraskidive veze sa avijacijom i ljubavi prema ovoj oblasti, kompanija je osnovala i svoj obrazovni centar Fly Fly Academy(www.flyflyacademy.com) , koji nudi program obuke za kabinsko osoblje. Pored svega toga, u Beogradu je otvoren i prvi Fly Fly Shop, u kome se prodaju makete aviona poznatih svetskih avio kompanija.(www.flyflyshop.com )

Godine uspeha donela su i priznanja, „Vip Biz Partner“ za najbolje malo i srednje preduzeće u 2014. godini, a potom i dva veoma bitna u 2015: „Brand Leader Award“ za najbolju turističku agenciju juoistočne Evrope u oblasti prodaje avio karata i „Zlatno turističko srce“ za najbolju turističku agenciju jugoistočne Evrope.