Uživaj u Aromi i osvoji knjige

U želji da upotpuni uživanje u svakodnevnoj konzumaciji kafe i dobrim knjigama oboji jesenje dane, Grand Aroma kafa je u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna i knjižarama Delfi došla do načina da obraduje i nagradi svoje verne potrošače.

.

Loyalty program „Uživaj u Aromi i osvoji knjige“ počinje 5. oktobra i trajaće sve do 5. decembra 2015. godine. Za sakupljene kesice bilo koje Grand Aroma kafe u vrednosti od 1,5 kg osvajate vaučer u iznosu od 700 dinara za kupovinu knjiga u Laguninom izdanju. Dovoljno je samo da kesice, uz fiskalne račune na uvid, odnesete u bilo koju knjižaru Delfi u Srbijii (izuzev u knjižaru Delfi Knez i gift shop Delfi Skver), preuzmete svoj vaučer i iskoristite ga za kupovinu svojih omiljenih knjiga. Vaučer se može preuzeti najkasnije do završetka loyalty programa, odnosno do 5. decembra, a svi vaučeri mogu se iskoristiti najkasnije do 31. decembra 2015.

Uživajte u svojoj omiljenoj Grand Aroma kafi i ne zaboravite da već sad sačuvate kesice i račune!

Očekuje vas mnogo zanimljivih Laguninih knjiga uz koje ćete sigurno poželeti šoljicu Grand Arome više. Više informacija na www.grandkafa.com.