Još jedna knjižara "Delfi" otvara vrata!

U petak, 25. septembra u 18 sati u Gornjem Milanovcu (Vojvode Milana 4) svečano će biti obeležen početak rada knjižare Delfi i Laguninog kluba čitalaca.

.

Čast da se zvanično najavi početak rada ove knjižare pripala je Laguninim piscima bestselera Dejanu Stojiljkoviću i Vladimiru Kecmanoviću, koji će tom prilikom potpisivati svoje knjige.

Svi koji žele tog dana moći će besplatno da se učlane u Lagunin klub čitalaca, koji omogućava kupovinu Laguninih izdanja po najpovoljnijim cenama. Takođe, tog dana knjige sa Lagunine top-liste biće na specijalnom popustu od 30 odsto.

Pored mnogobrojnih popusta očekuju vas i pokloni uz svaku kupovinu. Poklone su pripremili prijatelji ovog događaja: Lomax, Golden Rose, Avon i Nestea. Za slatko posluženje pobrinuće se pekara Tapa-tapa.

U bogatoj ponudi knjiga stranih i domaćih autora, uz Lagune naslove u knjižari Delfi u Gornjem Milanovcu nalaze se i naslovi ostalih izdavača. Pored najvećih hitova beletristike, u knjižari možete da kupite priručnike, kuvare, vodiče, monografije, enciklopedije...

Knjižara je, kao i sve ostale u lancu Delfi, organizovana i opremljena po svetskim standardima i pored knjiga svih izdavača nudi i bogat program kartolerije i gift program. Radno vreme knjižare je od ponedeljka do subote, od 9 do 21 sat.

Svečano obeležavanje rada još jedne knjižare u lancu Delfi idealna je prilika da obnovite svoju biblioteku, družite se sa omiljenim piscima, ostvarite brojne privilegije i uživate u vrednim poklonima.