Na OVIM delovima tela TETOVIRANJE najviše BOLI!

Nakon definitivne odluke da telo ukrasite tetovažom svakako je jedna od bitnijih stavki određivanje mesta na kojem će se tetovaža nalaziti.

.

Staro pravilo kaže "niko se nije tetovirao bez boli", ipak postoji razlika između količine boli koju možete osetiti tokom "šaranja" svog tela.

Endi Ešenbaš je dugogodišnji tattoo umetnik koji je u jednom intervjuu otkrio kojih deset mesta su najbolniji za tetoviranje.

Lice - Jednostavno ne radite to.

Glava - Tetovaže na glavi nisu samo bolne, nego zastrašujuće jer ceo proces čujete bolje nego na bilo kojem mestu na telu. Buka koju proizvodi mašinica je gora od osećaja boli.

Triceps - Mesto na telu koje boli kao "da vam neko reže kožu vrelim nožem".

Lakat - Ovo mesto je promenljivo, kažu mušterije. Jedni plaču od boli, drugi ni ne osete.

Rebra i stomak - Da, prostor oko rebara i stomaka boli kada se radi o tetoviranju, ali najgori deo je u tome što bol nikada ne prođe do kraja. Čak i dugo vremena posle tetoviranja.

Zadnja loža i koleno - Tetoviranje ovog dela tela može biti jako bolno, ali gore od toga je što je mnogim mušterijama neugodno da dozvole nekome da ih uopšte dotakne po tom delu tela.

Zadnjica - Iako slovi za jako diskretno mesto za tetoviranje, osećaj je vrlo neprijatan, pokazuju iskustva mušterija.

Dlan i prsti - Trend tetoviranja ovog dela tijela je u ekspanziji, ali dlan konkretno važi kao jedno od najneugodnijih mesta za tetovažu.

Zglob - Mnogi kažu da ovo nije uopše bolno mesto za tetoviranje, dok postoje i klijenti koji će reći da su "prošli kroz pakao".

Stopalo - Neugodno mesto, često, zbog (ne)higijenskih navika koje poseduju neki ljudi.

Izvor: N1